C-14 a Vila-seca

S'incendien uns matolls a la carretera C-14 a Vila-seca

A causa de l'incendi, s'ha tallat l'accés a l'AP-7 des d'aquesta carretera

Els Bombers de la Generalitat han actuat en un incendi que ha afectat la vegetació que hi ha al costat de la carreteraC-14, a dins del terme municipal de Vila-seca. En aquest sentit, han desplaçat fins a tres dotacions per apagar les flames. Segons ha explicat el Servei Català de Trànsit, a causa de l'incendi, s'ha tallat l'accés de la C-14 cap a l'AP-7 a Vila-seca i s'han realitzat desviaments senyalitzats. 

La Diputació neteja els marges de les carreteres per evitar la propagació d'incendis

Precisament aquest dimecres, 27 de febrer, la Diputació de Tarragona anunciava que ha iniciat les tasques de poda i sega de la vegetació dels marges d'una desena de vies de la demarcació de Tarragona. L'objectiu d'aquest operatiu és, justament, evitar la propagació d'incendis de cara als mesos d'estiu. Aquestes actuacions de poda i sega que s'han començat es duen a terme en coordinació dels Agents Rurals, amb els quals es fa una avaluació prèvia de quines carreteres i vies necessiten una acció més prioritària.

Les carreteres del Camp de Tarragona en les quals es farà aquesta actuació són la TV-7046 de l'Albiol a la C-14; a la T-734 de l'N-420 al Molar; a la T-310 de la T-318 a Pratdip; a la T-311 de Pratdip a la C-44, i a la T-730 de la T-714 al Molar. A les Terres de l'Ebre també es faran actuacions, concretament a les carreteres TV-7331 de la Fatarella a les Camposines; de la T-2237 de Vinebre a la Palma d'Ebre; de la T-301 de Tortosa a Benifallet, i de la T-302 de Benifallet a la C-12


Comentaris