La Marató de Sang de Cambrils estarà protagonitzat pel moviment 'influencer'

L'acte es realitzarà el 15 de maig i durarà tot el dia | Entitats i col·lectius participaran en aquesta jornada festiva
Cambrils celebrarà l'acte de donació de sang el dia 15 de maig | Cedida
 
 

La Marató de Sang de Cambrils d'enguany aposta pel moviment 'influencer'. El Banc de Sang i Teixits vol animar als cambrilencs i cambrilenques a convertir-se en #sangfluencers, amb l'objectiu de donar sang i després explicar-ho, ja sigui a través de les xarxes socials o entre les amistats i familiars. La Marató se celebrarà a Cambrils dimecres dia 15 de maig durant tot el dia.

 

Roda de premsa de presentació de la Marató de Sang a Cambrils | Cedida

 

La Marató de Sang de Cambrils amb els 'influencers'

L'Ajuntament de Cambrils, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i Dones Amunt col·laboren en l'organització de la Marató de donació de sang a Cambrils, que pretén donar a conèixer la importància de realitzar donacions de sang per poder salvar vides. Per facilitar el fet de parlar de les donacions, les entitats organitzatives han posat a disposició dels usuaris un pack descarregable amb 'gifs' per Instagram, propostes de WhatsApp o cartells descarregables.

 

Diverses entitats i col·lectius participaran en aquesta jornada on la sang és la protagonista | TarragonaDigital

 

Fer entendre que donar sang és important 

Sota el lema «Tu sí que ets important; converteix-te en #sangfluencer» des del Banc de Sang i Teixits volen aconseguir fer córrer la veu de la importància de donar sang, la necessitat que hi ha actualment que augmentin les persones donants. L'objectiu d'aquesta campanya és sumar donacions i animar a tota la ciutadania a convertir-se en una persona influenciadora de la donació de sang. És necessari conscienciar a la població que la sang sempre es necessita que només amb 20 minuts de donació es poden salvar moltes vides.

 

Els #sangfluencers protagonitzen enguany la Marató de Sang de Cambrils | Cedida

 

Una jornada plena d'activitats

D'altra banda, també s'han organitzat activitats en paral·lel per completar la jornada de donació de sang a Cambrils. L'Escola d'Hoteleria de i Turisme, que oferirà un càtering a les persones que realitzin una donació de sang, una actuació castellera dels Xiquets de Cambrils, l'exhibició dels diables Cagarrieres o l'actuació del Ball de Bastons, entre altres actes.