Presentació del calendari d’exposicions de Cambrils del 2021

L'artista Marta Fàbregas i l'Agrupació Fotogràfica enceten el calendari d’exposicions de Cambrils

L'artista cambrilenca presenta 42 obres a la Sala Àmbits | Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo ens apropen al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria

Cambrils  presenta el calendari d'exposicions al municipi per aquest 2021 que donarà el tret de sortida aquest cap de setmana. L'exposició 'Ara i Aquí' de l'artista Marta Fàbregas es podrà visitar a la Sala Àmbits del Centre Cultural. Els seus quadres es poden veure des d'aquest passat dijous i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. L'artista cambrilenca presenta 42 obres de diferents mides i que permeten fer un recorregut per tot el conjunt com un tot. 

Es tracta d'una mostra plena de llum i de color que vol ser un crit d'esperança en els moments conflictius que vivim. En els darrers mesos, Marta Fàbregas ha fet l'obra i ha explicat que ha anat sofrint una evolució, però sempre treballant des del color que la caracteritza. La regidora de Cultura i Festes, Cinta Ballesté, ha explicat que «és un plaer veure una exposició amb l’energia que desprenen aquestes obres, perquè la cultura en general està passant per moments molt difícils i necessita tot el suport que es pugui donar des de les institucions i per part del públic que la gaudeix».

L'altra exposició que s'inaugura aquesta setmana és 'Amolla-ho en banda' a la Sala Àgora de l'Ajuntament. Aquesta mostra fotogràfica feta per Luís Salguero, Iñaki Pastó i Pilar Gonzalvo, de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils, es podrà visitar a partir de les 20 hores d'aquest divendres. L'exposició esta feta en el marc de la programació de la 4a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

En aquesta edició, els membres de l’agrupació ens apropen al recorregut que fa el peix de Cambrils des del mar a la Confraria. Un recorregut que ha estat possible gràcies a la col·laboració de la mateixa Confraria  de pescadors de Cambrils i dels Germans Gavaldà, que els van convidar a acompanyar-los en un dia de feina.