Comença l'horari d'estiu a la zona blava de Salou

Des d'avui, dimarts 4 de juny, fins al 30 de setembre l'horari de pagament serà de 10.00 hores a 14.00 hores i de 17.00 hores a 22.00 hores
Imatge d'arxiu de la zona blava de Salou | Cedida
 

 

Amb l'arribada de la temporada d'estiu, Salou ha iniciat el nou horari d'aparcament de zona blava, fins al 30 de setembre inclòs. Aquest nou horari estarà en funcionament cada dia des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 17.00 hores fins a les 22.00 hores, els dies festiu inclosos. Pel que fa als pàrquings de Llevant Sud i Nord també modificaran el seu horari de zona blava de dilluns a diumenges, festius inclosos, de 10.00 hores a 4.00 hores. 

Targetes d'aparcament pels veïns i veïnes de Salou 

Els veïns que encara no disposin de la nova targeta d'aparcament de zona blava poden passar a buscar-la per les oficines de l'OAC, a la planta baixa de l'Ajuntament. L'horari és de dilluns a divendres de 8.30 hores a 14.00 hores. Les condicions per poder ser beneficiari de la targeta són tenir l'impost de circulació del vehicle domiciliat a Salou i al corrent de pagament, així com no tenir sancions de trànsit municipals pendents de pagament. Per aconseguir la targeta cal presentar el DNI original del titular del vehicle o una autorització signada pel mateix amb una fotocòpia del seu DNI, també cal portar la targeta antiga perquè serà substituïda per una de nova que estigui en vigor. 

Hi ha dos tipus de targetes, la de tipus 1 que disposa de 200 hores i és per a ciutadans amb l'impost de vehicles i que tingui el seu domicili als carrers de Barcelona, Berenguer de Palou, Via Augusta, Via Roma i Ciutat de Reus. L'altra targeta està recarregada amb un total de 150 hores per a la resta de carrers. L'Ajuntament de Salou demana que es retornin les targetes caducades a les oficines de l'OAC per tal que es puguin reciclar. 

Després només quedaran actives les zones blaves exclusives de tot l'any

Els ciutadans que disposin de la targeta d'aparcament de resident podran expedir un tiquet per aparcar en zona blava fins a esgotar el crèdit de què disposi, depenent de cada tipus. Un cop s'hagi esgotat el saldo, la targeta quedarà anul·lada. Aquesta targeta serà vàlida fins al 30 de setembre de 2019. D'altra banda, un cop hagi finalitzat la temporada turística, és a dir, des de l'1 d'octubre, només quedaran actives les zones blaves exclusives de tot l'any dels carrers Barcelona, Berenguer de Palou, Via Augusta, Via Roma i Ciutat de Reus (a determinades zones). Són zones comercials que necessiten generar una major rotació circulatòria. 

"❗Nova crisi a Ciutadans Cambrils després de les eleccions" "🎉 VÍDEO: Fans del Liverpool celebren la Champions a la botiga del Barça a Salou"