Inscripcions obertes a les activitats esportives d'estiu de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Són unes activitats organitzades per l'Ajuntament de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant adreçades a infants i joves, del 24 de juny al 6 de setembre
Inscripció oberta a les activitats esportives d'estiu de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida
 

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant ha organitzat, per aquest estiu, una àmplia oferta d'activitats destinades a joves i a infants que començaran el pròxim 24 de juny i s'allargaran fins al 6 de setembre. Entre les propostes previstes en destaquen els casals d'estiu per a infants i joves, activitats de natació i d'aigua i els cursos de pàdel i de tenis. 

 

Casals d'estiu per als més petits i per als més grans de la casa

En horari de matí hi haurà els casals d'estiu a uns preus molt assequibles. Pels més petits, infants de P3, P4 i P5, es faran activitats d'iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers. Per als més grans i joves de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet, els casals inclouran diversos tipus d'activitats, com ara caiacs, pales, senderismes, snorkel, BTT, escalada, vela, jocs aquàtics, voleibol, bàsquet, pàdel, tenis, natació, atletisme, hoquei herba, beisbol, korfball, tenis taula, entre d'altres. 

 

A la tarda, s'oferirà a tots els nens i joves l'opció de natació i jocs aquàtics. Com a novetat d'aquest any, l'Àrea d'Esports ha programat també dos campus esportius a Vandellòs que seran de 9.00 hores a 17.00 hores, un d'handbol de l'1 al 5 de juliol; i un altre de futbol sala del 8 al 12 de juliol, amb la col·laboració del CFS Vandellòs. A més a més, aquest estiu es posaran a l'abast cursos de natació de l'1 de juliol al 30 d'agost. També hi haurà cursos de pàdel i de tenis de l'1 al 26 de juliol a l'Hospitalet de l'Infant i del 29 de juliol al 2 d'agost a Vandellòs. 

 

D'altra banda, per tal d'ajudar a les famílies en aquest període de l'any, s'oferirà el servei de menjador i el d'acollida, i el d'abonaments familiars per al lloguer de caiac i BTT a la Base Nàutica, situada a la platja de l'Arenal. En aquesta mateixa platja, com cada any, hi haurà servei de ludoteca a partir de l'1 de juliol per a nens i nenes de 3 a 10 anys. 

 

L'horari de les piscines

Pel que fa a les piscines descobertes de Vandellòs, Masriudoms i Masboquera, estaran obertes des del 22 de juny fins a l'11 de setembre. El seu horari serà de dilluns a divendres de 12.00 hores a 15.00 hores i de 17.00 hores a 20.00 hores; i els caps de setmana d'11.00 hores a 14.30 hores i de 16.30 hores a 20.00 hores. La piscina coberta i el gimnàs de l'Hospitalet i de Vandellòs i les pistes de raqueta continuaran obertes al públic durant l'estiu. A més, durant els mesos de juliol i agost hi haurà activitats dirigides a la plaça Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant cada dimarts.