GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les empreses del sector turístic enceten la cerca de treballadors per a la nova temporada

La tercera edició de la jornada 'Treballa al Turisme' que organitza la FEHT tindrà lloc el pròxim 5 de març a la Pineda

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) organitza per tercer any consecutiu la Jornada 'Treballa al Turisme', un punt de trobada d'empreses turístiques que cerquen personal per a la temporada estival. La cita enguany tindrà lloc a l'hotel La Hacienda de la Pineda, el dijous 5 de març, i aplegarà una cinquantena d'empreses del sector de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Instauren una segona jornada per trobar feina a les Terres de l'Ebre

Aquesta iniciativa, que per primera vegada arribarà també a les Terres de l'Ebre amb una segona jornada (a Amposta, el 12 de març), permet a les persones interessades a treballar al sector turístic conèixer diverses empreses de la província en un mateix espai i les seves ofertes de feina. Hi haurà al voltant de 50 empreses del sector dels hotels, càmpings, apartaments i restauració, amb presència per tot el territori, a més de PortAventura World.

 

Les dues jornades 'Treballa al Turisme' estaran obertes des de les 9 del matí fins a les 3 de la tarda i oferirà als aspirants l'opció de conèixer les empreses, lliurar els seus currículums, entrevistar-se amb els caps de Recursos Humans, i també la possibilitat de poder trobar feina de cara a la nova temporada turística. Per participar-hi, cal que els interessats s'inscriguin primer a través d'aquest enllaç.

 

Les jornades estan adreçades a tota mena de perfils professionals relacionats amb el turisme

Des de la FEHT destaquen que aquestes jornades estan destinades, tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb qualsevol mena de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments, com ara manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers o socorrisme.

 

El president de l'entitat, Eduard Farriol, afirma que «aquest any tornem més forts que mai. Després de l'èxit que van tenir les dues edicions anteriors, hem volgut tornar aquest any amb dues jornades paral·leles que permetran a més persones i a més empreses, d'arreu de la província, establir nexes d’unió professionals».