Judit Mascó visita la Cova del Llop Marí de l'Hospitalet per gravar-hi un nou programa de televisió

La model barcelonina ha arribat a un dels punts més amagats i misteriosos de la Costa Daurada
Judit Mascói ha visitat la Cova del Llop Marí. | Turisme l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

 

 

La barcelonina Judit Mascó, model, presentadora de televisió, actriu i imatge de les campanyes publicitàries de moltes de les millors marques de dissenyadors durant anys, s'ha deixat veure aquesta setmana pel litoral de la Costa Daurada. Mascó, recordada sobretot per ser la imatge dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, ha visitat la Cova del Llop Marí de l'Hospitalet de l'Infant.

 

 

 

El motiu, l'enregistrament de part d'un programa de televisió

El Patronat de Turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors ha publicat a les seves xarxes un parell de fotografies on es pot veure Judit Mascó a sobre d'una taula de surf de rem de genolls, acompanyada d'un monitor de l'Estació Nàutica Costa Daurada, apropant-se a la Cova. El motiu, tal com ha anunciat el mateix Patronat, és l'enregistrament d'un fragment d'un programa de televisió que s'estrenarà el 2020, una iniciativa gestionada per la mateixa Estació Nàutica.

 

La Cova del Llop Marí apareixerà en un programa de televisió l'any que ve. | Turisme l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors

 

Un racó ocult enmig de la Costa Daurada

La Cova del Llop Marí, desconeguda per a la majoria, es troba en un enclavament ocult, només accessible per mar o per un estret camí per les roques, situat entre la platja del Torn, l'únic espai protegit de tot el litoral tarragoní, i el nucli marítim de l'Almadrava de l'Hospitalet de l'Infant. Només alguns curiosos hi arriben amb caiac, fent surf de rem o nedant. 

 

Es tracta d'una cavitat en ziga-zaga de 18 metres de longitud i poc menys de 9 metres d'alçada excavada pel mar a les entranyes del relleu marítim on, segons la llegenda, habitava el Llop marí, una estranya criatura creada per Neptú que atacava els pescadors que s'hi atrevien a apropar. Al fons de la sala, hi ha una petita platja que varia les seves dimensions segons l'estat del mar. 

 

La Cova del Llop Marí, un tresor incalculable entre terra i mar. | Cedida

 

Malgrat ser conegut des de fa molts anys, aquest paratge, valorat i protegit pels habitants del voltant, no es troba en cap guia o catàleg turístic fins a l'actualitat. Sí així continua, serà la millor notícia pel seu manteniment, ja que es tracta d'un petit tresor que fa frontera entre la terra i l'aigua, un patrimoni de la naturalesa que hem de gaudir responsablement.