Una junta gestora reactivarà l'activitat de Ciutadans a Cambrils

El canvi està motivat per les bones expectatives que tenen dipositades en el resultat de les municipals a Cambrils
Sorpresa en el grup municipal de Ciutadans a Cambrils pel nomenament d'una junta gestora | @Cs_Cambrils

Sorpresa per al grup municipal de Ciutadans a Cambrils. Les altes instàncies de la formació taronja han nomenat a una nova junta gestora per reactivar l'activitat del grup municipal de la Costa Daurada. Un dels motius d'aquest canvi, segons han informat de Ciutadans, ha estat que l'antiga junta «no havia fet les coses com s'esperava». Aquests fets han agafat per sorpresa al grup municipal, ja que queden pocs mesos per les eleccions i el partit compta ara amb dos regidors al consistori cambrilenc, Imanol Rico i Patricia de Miguel. D'aquests canvis han estat avisats els afiliats del partit en el municipi de la Costa Daurada.

Decisió sorprenent a Ciutadans Cambrils 

El Comitè Executiu de Ciutadans va informar els seus militants per carta que s’havia autoritzat la creació d'una junta gestora per reactivar l’activitat de la formació taronja a Cambrils. En aquest sentit, la junta estarà formada per Ángel Guillén –cap de Gabinet a l'Ajuntament de Tarragona i coordinador de Comunicació territorial de Cs–, María Muñiz i Yolanda Burgos. A més, en una reunió celebrada a la seu provincial de Tarragona també es van explicar alguns dels motius de la creació de la junta gestora en aquest municipi.

Tres anys després que Ciutadans entrés a l'Ajuntament de Cambrils —passant de no tenir representació en el plenari a ser tres els regidors de la formació taronja— aquesta notícia ha agafat per sorpresa, ja que queden poc més de 6 mesos per a les eleccions municipals. Segons expliquen a TarragonaDigital des del partit, es tracta d'un canvi per donar un nou impuls al partit al municipi de Cambrils, on hi ha dipositades moltes expectatives des de Ciutadans. És per això que asseguren que aquest canvi no ha tingut res a veure ni amb la gestió del grup municipal ni la seva tasca actual a l'Ajuntament de Cambrils. Segons han explicat, l'antiga junta «no havia fet les coses tal com s'esperaven».

Els caps de llista de Ciutadans, per decidir 

A poc a poc van sortint els noms dels caps de llista per a les pròximes eleccions municipals. Pel que fa a Ciutadans, segons ha pogut saber TarragonaDigital, la intenció és presentar les principals llistes de la demarcació al mateix moment. En aquest sentit, el cap de llista de la formació taronja a Cambrils, a més dels membres que l'acompanyaran, està per decidir. D'altra banda, alguns dels caps de llista que ja han dit públicament que volen tornar-se a presentar, segons han explicat des de Ciutadans «no assegura que siguin els principals candidats» per encapçalar les llistes. 

Hi ha molt bones expectatives amb el grup municipal Ciutadans de Cambrils | Miguel Cabrerizo

"Oliver Klein repetirà com a alcaldable de Nou Moviment Ciutadà per Cambrils" "Salou invertirà més de 3 milions d'euros en un pla de renovació i millora del municipi"