El jurat declara culpable per unanimitat l'assassí de Fadua Talssi a Salou

La fiscalia li manté la petició de 23 anys de presó

El jurat popular ha declarat Abderrahmane Hammou culpable per unanimitat d’haver mort l’exparella, Fadua Talssi, a Salou el juny del 2017. Segons el veredicte que s’ha fet públic aquest divendres a l'Audiència de Tarragona, l’home no va perdre el control dels seus actes i va acabar amb la vida de la noia a l’interior del cotxe d’ella.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El jurat no ha donat credibilitat a les explicacions de Hammou i no creu que hagués vist la noia mantenint relacions amb un altre home la nit abans del crim. «En tot cas, això no seria raó suficient per a provocar una reacció tan desmesurada  i clavar-li més d’una vintena de ganivetades amb gran intensitat», ha conclòs el jurat.

La fiscalia demana 23 anys de presó per a l'acusat

La fiscalia ha mantingut la petició de 23 anys de presó per un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, amb l’agreujant de parentiu i l’atenuant de confessió. El fiscal ha insistit que l’home va intentar justificar el crim amb un arravatament passional, però ha argumentat que durant el judici s’ha demostrat que va ser «premeditat».

  

  

De la seva banda, l’acusació popular ha defensat que  la confessió va ser irrellevant per a esclarir el cas i ha sol·licitat una pena de 25 anys de presó. Al seu torn, la defensa ha apuntat que caldria imposar-li una pena de set anys de presó per homicidi, atès que, al seu parer, la traïdoria i l’acarnissament no han quedat acreditats i l’home sí que va patir un arravatament quan es va assabentar que la noia havia començat una altra relació

L'acusat demana perdó a la família de la víctima, Fadua Talssi

En el darrer torn de paraula, l'acusat ha demanat perdó a la família i s'ha mostrat penedit pel crim. Segons ha manifestat, sempre ha dit «la veritat» i aquell dia es va posar «nerviós», va perdre el cap, se sentia «perdut» i «no sabia què feia». El judici ha quedat vist per a sentència.

També et pot interessar

L'acusat de matar Fadua accepta el crim però diu que no la volia matar

L'assassí de Fadua la va perseguir durant setmanes: trucades, missatges i visites