La justícia ratifica el tancament de la discoteca 'Tropical' de Salou

L'Ajuntament, satisfet | El magistrat havia permès inicialment la reobertura
Aglomeració sense distància de seguretat a l'entrada del recinte, a Salou | Facebook

El jutjat contenciós administratiu número 2 de Tarragona ha denegat la mesura cautelar que permet mantenir l'obertura de la discoteca Tropical Salou. L'Ajuntament de Salou va ordenar-ne el tancament temporal el passat 9 de juliol per incomplir les mesures sanitàries contra la Covid-19. L'empresa va demanar mesures cautelars i el jutge les va acceptar, fet que li havia permès continuar amb l'activitat, fins aquest divendres.

El consistori, a través d'un comunicat, ha mostrat la seva satisfacció per la decisió judicial. Paral·lelament, la companyia va denunciar «persecució» per part de l'Ajuntament en haver inspeccionat el local 135 vegades en nou mesos. A banda, l'executiu municipal també va tancar dues discoteques més.

Segons ha fer saber l'Ajuntament, la jutgessa ha constatat l'«incompliment de les mesures sanitàries» per part de l'establiment i ha considerat que «la seva obertura suposa un risc sever per a la salut pública».

"Última hora: Alerta a un poble tarragoní per un brot de coronavirus a la Policia Local" "Sospites «d'irregularitats» en el contracte dels semàfors de les platges de Salou"