Una batuda contra el top manta a la Pineda, Vila-seca, acaba amb diversos agents ferits

Un dels agents va haver de ser at猫s al CAP despr茅s de l'agressi贸 de tres manters
Lesions de diversos policies en una batuda contra el top manta a la Pineda (Vila-seca) | ACN

 

El passat divendres, 12 de juliol, diversos policies locals de Vila-seca van resultar ferits en una batuda contra el top manta a la Pineda. L'operaci贸 comptava amb catorze agents i tenia l'objectiu de requisar el m脿xim nombre d'objectes falsificats possible.

 

Poc despr茅s de les onze de la nit, els agents van posar en marxa el dispositiu, i de mica en mica, van anar rodejant els manters segons explica el Diari de Tarragona, els van identificar i els van confiscar el g猫nere. Tot semblava anar sobre rodes quan un dels manters interceptats va sortir corrents amb una bossa carregada d'objectes falsificats.

 

At猫s al CAP despr茅s de l'agressi贸 dels manters a la Pineda

Un dels agents va sortir corrents darrere del fugitiu i el va aconseguir interceptar al cap de poca estona; tanmateix el manter es va encarar al policia i el va intentar agredir. Sense previ av铆s, dos companys del fugitiu van apar猫ixer per sorpresa i van immobilitzar l'agent pels bra莽os, propinant-li un cop de puny a la cara i un cop de genoll a les costelles.

 

El policia va quedar fora de combat i va haver de ser traslladat al CAP; mentre que els manters van aprofitar per fugir abans que arribessin refor莽os.

 

 

 

Resist猫ncia, desobedi猫ncia i lesions

Al cap d'una estona, la resta de companys van aconseguir localitzar i interceptar el fugitiu i un dels agressors, que de nou van oferir resist猫ncia quan aquests els van voler detenir, colpejant els policies i lesionant la m脿 d'un dels agents.

 

Finalment, els dos homes, ve茂ns de Salou de 36 anys, van ser detinguts al l铆mit de la Pineda amb Salou, acusats d'un delicte contra la propietat industrial, de resist猫ncia a l'autoritat, desobedi猫ncia als agents de l'autoritat i lesions.

 

La zona propera a Salou 茅s la que es troba m茅s atape茂da de productes de top manta. | Oleguer Dom猫nech.

 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris