Degoteig constant de vehicles que tornen des de la costa al Segrià després que decretar-se el confinament

Molts lleidatans van tornar dissabte però altres han aprofitat per quedar-se tot el cap de setmana a la platja

Desenes de lleidatans que es trobaven de vacances o de cap de setmana a la costa tarragonina han anat tornant aquest diumenge als seus domicilis del Segrià després que dissabte es decretés el confinament d'aquesta comarca pel repunt de casos de coronavirus.

En conèixer l'anunci del Govern, molts van optar per tornar a casa el mateix dissabte abans de les quatre de la tarda però altres han aprofitat per gaudir tot el cap de setmana a la platja. El degoteig de vehicles a l'N-240 era constant aquest diumenge a la tarda en sentit Lleida. Tot i això, no hi havia cap control policial a l'entrada del Segrià per aquesta carretera. Cal recordar que molts lleidatans tenen segones residències en municipis de la Costa Daurada, en especial a Salou i Cambrils.

El sector turístic i de l'hostaleria de la Costa Daurada s'ha mostrat preocupat per l'impacte econòmic que pot provocar el confinament de la comarca del Segrià, ja que el mercat lleidatà és important per aquest territori. El portaveu de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la demarcació de Tarragona (FETH), Xavier Guardià, ha apuntat que hi podrien haver algunes cancel·lacions en les reserves d'hotels, càmpings i apartaments.

"Preocupació a la Costa Daurada per l'impacte econòmic del confinament del Segrià" "Agenda: Consulta els actes d'estiu a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant!"