EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Localitzen una petita fuita de gas al carrer Tenor Josep Foraster de Vila-seca

Els Bombers de la Generalitat han alertat la companyia de gas per treballar en l'incident
L'incident ha succeït al carrer Tenor Josep Foraster de Vila-seca | Iván Alcalá

 

Ensurt el viscut aquest migdia al municipi de Vila-seca. El servei d'emergències ha estat alertat per una forta olor de gas al carrer Tenor Josep Foraster a la localitat de la Costa Daurada. Els Bombers de la Generalitat s'han traslladat fins al lloc de l'incident als voltants de dos quarts d'una del migdia i, tot seguit, han buscat d'on provenia aquesta olor de gas. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Petita fuita de gas a l'exterior a Vila-seca

La fuita de gas ha estat localitzada pels Bombers de la Generalitat a l'exterior, a l'alçada del número 4 del carrer Tenor Josep Foraster de Vila-seca. Tot seguit, s'ha alertat a la companyia del gas per poder treballar en aquest incident i prevenir que el succés anés a més. Els Bombers han treballat amb dues dotacions en l'incident

 

D'altra banda, no ha estat necessària l'evacuació dels veïns de l'edifici afectat ni els dels voltants, però hi ha hagut expectació entre els veïns davant la presència dels bombers.