Imatge de les malles que s'han col·locat a la platja de l'Arenal

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant instal·la unes malles per protegir la platja de l'Arenal dels temporals

Es tracta d'una mesura temporal, fins Setmana Santa, per evitar destrosses al passeig i a la plaça de la Marina

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant instal·la un sistema per protegir la platja de l'Arenal dels temporals. Es tracta d'unes malles translúcides que s’han col·locat en quatre trams de 25 metres cadascun amb uns pals verticals, fabricades amb un teixit especial multicapa que impedeix el pas directe de grans de sorra, amb una obertura escassa.

A més, la rigidesa del material presenta una permeabilitat que no deixa passar les turbulències i els efectes del vent. El sistema de protecció estarà col·locat de manera temporal, des de la tardor fins a Setmana Santa, i l'objectiu del consistori és evitar l’acumulació d’arena al passeig marítim i la pèrdua de sorra de la Platja de l’Arenal, per protegir-la dels possibles temporals.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet, María José Gómez, ha explicat que «A conseqüència del vent, cada any s’acumulen grans quantitats de sorra al passeig marítim de l’Arenal, que després hem de retirar; i també hem de replantar la gespa de la plaça de la Marina». Amb les malles, es pretén posar fi a aquesta problemàtica.


Comentaris