Torna el Mar Musik Festival de Miami Platja

El 27 i 28 de juliol tindrà lloc l'onzena edició d'un festival ple de novetats
Dissabte, 28 de juliol, se celebrarà la Holi Summer Party | Laia Solanellas

 

Aquest cap de setmana torna un dels esdeveniments més esperats a Miami Platja, el Mar Musik Festival. Enguany tindrà lloc el 27 i 28 de juliol a la platja de la Punta del Riu i s’esperen moltes novetats. 

 

Així doncs, un estiu més, Miami platja esdevé la capital musical de la Costa Daurada gràcies a l’organització del festival de música electrònica. S’ha de destacar que és l’únic esdeveniment d’aquest tipus completament gratuït i a la platja. L’Associació Mitjanit ha estat l’encarregada d’organitzar l’acte, juntament amb la col·laboració de Loca Latino FM.

 

Artistes que assistiran al Mar Musik Festival

Hi haurà dos escenaris i una desena d’artistes internacionals com DJ Albert Gonzàlez o el duo de DJ’s Moofo Music, els Dj’s Thomaq, Beatxcess i Carlos,  Dj Enka, els Dj’s de Loca Latino FM i Loca FM Guille Artigas, Marc Vidal, Maiol Navarro, Joymiiq, Ricky RF que faran ballar i gaudir als assistents de bona música. A més, es preveu que els actes durin fins a les sis de la matinada.

 

Programa Mar Musik Festival de Miami Platja

Els actes començaran aquest divendres, 27 de juliol. L’obertura del festival serà a partir de les 23.00 hores i anirà a càrrec del guanyador del concurs de DJ’s, organitzat per l’associació Mitjanit. A les 00.00 hores, a l’escenari Platja, tindrà lloc la Festa Loca Latino FM amb els DJ’s Moofo Music, DJ Marc Vidal i DJ Joymiiq.

 

D’altra banda, a la mateixa hora però a l’escenari Pèrgola, es farà una sessió ‘remember’ dels anys 80 i 90 amb DJ Enka.

 

Dissabte, 28 de juliol, continuarà el Mar Musik Festival amb un vermut electrònic a càrrec de l’Associació Mitjanit a l’espai de la Pèrgola. L’acte començarà a les 12.00 hores i anirà a càrrec del DJ Thomaq, DJ Beatxcess i DJ Carlo.

 

A partir de les 18.00 hores es farà una màster class de zumba a la pista central i a les 19.00 hores se celebrarà la Holi Summer Party, un festival ple de color per animar als assistents. A partir de les 20.30 hores tindrà lloc la Festa de l’escuma per combatre amb les altes temperatures.

 

Finalment, a les 00.00 hores, a l’escenari Platja se celebrarà la Festa Loca FM amb Dj Albert González, Dj Guille Artigas, Dj Maiol Navarro i Dj Joymiiq. En canvi, a l’altre escenari es durà a terme una sessió ‘remember’ dels anys 80 i 90 amb DJ Enka.