Marc Ribas descobrirà tres restaurants de Cambrils a 'Joc de Cartes'

El restaurant Botella, Casa Macarrila 1966 i el restaurant Denver competiran pel premi
Marc Ribas i Joc de Cartes graven un programa a Cambrils | Instagram

El programa gastronòmic per excel·lència de TV3, Joc de Cartes, tornarà a la televisió ben aviat a la pantalla petita amb el seu presentador estrella i xef, Marc Ribas. Encara no s'ha publicat l'inici del programa, però ja s'ha pogut veure al conegut cuiner gravant un dels episodis per l'edició d'estiu del programa i, en concret, ha estat a Cambrils.

L'edició d'estiu de 'Joc de Cartes'

Marc Ribas ha estat enxampat enregistrant un dels capítols de l'edició estiuenca de Joc de Cartes i serà protagonitzat per tres restaurants del municipi de la Costa Daurada. Durant aquest passat dilluns se'ls va veure enregistrant en diferents localitzacions de Cambrils i la passada nit de dimarts ja van començar les gravacions durant un dels àpats en un dels restaurants concursants.

Els protagonistes seran establiments de cuina tradicional marinera i de caràcter familiar i els restaurants que hi participaran seran el Botella, Casa Macarrilla 1966 i el Denver, segons explica la RevistaCambrils.cat. Els tres establiments es disputaran el premi del programa dedicat a la gastronomia cambrilenca, així com el segell blau que entrega Agbar al restaurant més sostenible i que fa un ús més eficient de l'aigua.

  

"Fastigós: Una zona de Salou en pànic per una gran plaga de paneroles" "Bona notícia: Vila-seca estrena nova línia d'autobusos!"