Mercadona accelera les obres del nou supermercat de Vilafortuny per obrir abans d'acabar l'any

La cadena de supermercats valenciana construeix en el Vial de Cavet una nova botiga eficient que substituir脿 la que hi ha al carrer de Josep Llimona
Les obres del nou establiment, situat al Vial de Cavet, es troben en un estat avan莽at. | I. Alcal谩

 

Mercadona obrir脿 aquest mes de desembre el seu nou supermercat a Cambrils, situat al Vial de Cavet a l'entrada de Vilafortuny des de Salou. L'establiment s'est脿 construint seguint el nou model de botigues eficients que est脿 implantant arreu la cadena valenciana des de fa tres anys. El nou Mercadona de Vilafortuny substituir脿 l'actual que hi ha al barri cambrilenc, situat entre els carrers de Josep Llimona i de Josep Maria Subirachs.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Unes instal路lacions molt m茅s grans i una ampliaci贸 de la plantilla

Tot i que no encara hi ha una data concreta fixada, fonts de la cadena de supermercats valenciana han explicat a TarragonaDigital que treballen per inaugurar la botiga durant el mes de desembre. La intenci贸 seria obrir portes abans de la campanya nadalenca. Els plans de l'empresa passen per tancar la seva botiga actual de Vilafortuny un dissabte en l'horari habitual i estrenar les noves instal路lacions el dilluns seg眉ent, de tal forma que no deixaran d'oferir el servei cap dia. Pel que fa als llocs de treball, el nou establiment comptar脿 amb la mateixa plantilla i incorporar脿 diversos llocs nous 鈥攅ncara per concretar鈥 per tal de cobrir l'ampliaci贸 de seccions. 

 

芦El nou model de botiga eficient t茅 per objectiu fer l'acte de compra m茅s c貌mode per al client i incorpora noves seccions禄, apunten des de Mercadona. Aquest model de botigues es va comen莽ar a implantar a finals de 2016 i est脿 previst que l'any 2023 s'enllesteixi la transformaci贸 en tota la xarxa de supermercats. En els casos on la superf铆cie de l'establiment 茅s m茅s limitada, per貌, Mercadona aposta per construir nous supermercats, tal com ha passat amb el de Vilafortuny.

 

El nou establiment, situat davant del c脿mping Cambrils Park, comptar脿 amb dues al莽ades. En la planta baixa hi haur脿 un ampli aparcament per a vehicles i la zona de mercaderies, mentre que l'espai de venda estar脿 ubicat en el primer pis, amb acc茅s des del mateix aparcament o des del carrer. Entre les novetats, aquest supermercat comptar脿 amb un nou punt d'acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, i una nova secci贸 de forn amb m脿quina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre d'altres.

 

Un dels primers establiments de la demarcaci贸 amb la secci贸 de menjars precuinats

El nou supermercat del Cavet, a m茅s, ser脿 un dels primers del Camp de Tarragona en incorporar la secci贸 'A Punt per Menjar'. Aquesta secci贸 de menjars precuinats es va comen莽ar a implantar a Catalunya aquest 2019 i, de moment, a la prov铆ncia nom茅s hi ha un Mercadona que l'ofereixi, el de l'avinguda dels Pa茂sos Catalans de Reus. Fonts de la companyia expliquen que, pr貌ximament, incorporaran la secci贸 de plats precuinats en els Mercadona de Via Augusta i de les Gavarres, a Tarragona, i el de Vilafortuny ser脿 el quart amb aquest servei a la demarcaci贸.

 

Secci贸 de forn del nou model de botiga eficient de Mercadona. | Cedida

 

D'altra banda, el model del supermercat del Cavet comptar脿 amb mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energ猫tic respecte al model de botiga convencional. Entre altres, l'establiment s'est脿 construint amb millores de l'a茂llament t猫rmic i ac煤stic i comptar脿 amb nous congeladors horitzontals m茅s eficients energ猫ticament, aix铆 com un sistema d'il路luminaci贸 LED automatitzat.

 

Mercadona t茅 35 supermercats i m茅s de 1.500 treballadors a Tarragona

En l'actualitat, Mercadona compta amb 35 supermercats a la prov铆ncia de Tarragona, dels quals ja n'ha reformat 16. L'any passat, la companyia valenciana va invertir 18,8 milions en les reformes i obertures de nous establiments a Tarragona. Al tancament de l鈥檈xercici 2018, a m茅s, comptava amb una plantilla de 1.546 treballadors en els establiments a la demarcaci贸. D'altra banda, el seu volum de compres als productors de les comarques tarragonines arriba als 756 milions d鈥檈uros, especialment del sector agroalimentari. 

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris