Una vintena de parades de comerços locals, al Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest divendres i dissabte, 13 i 14 de desembre, compres i activitats nadalenques a la plaça Catalunya i el carrer Jaume Castellví
Imatge d'un mercat de Nadal. | Arxiu

Aquest divendres i dissabte, 13 i 14 de desembre, tindrà lloc el Mercat de Nadal que organitza l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a la plaça Catalunya i al carrer Jaume Castellví de l’Hospitalet de l’Infant. L’horari d’obertura serà: divendres, de 16 a 20 hores; i dissabte, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores.

CONSULTA: L'agenda d'actes del Nadal 2019-2020 a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

A més de visitar i comprar en les 23 parades de comerços locals que es muntaran, els visitants del Mercat s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants (globoflèxia, pintacares, photocall de Nadal i un taller creatiu de nadal).

Campanya de fidelitat als comerços i establiments de restauració locals

D'altra banda, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local i premiar la fidelitat dels clients, les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa la campanya «Per Nadal, fer poble té premi». Fins al 5 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import mínim de 10 euros, podran gaudir de les diverses atraccions que organitza l’Ajuntament durant aquestes festes de Nadal.

Els premis de la campanya consisteixen en viatges a les atraccions infantils (els cavallets i el trenet nadalenc), tiquets per fer-se una fotografia al Photocall de Nadal i entrades per a les sessions de cinema locals, per al Parc de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant, per a la gimcana familiar i per a les visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els tiquets de compra o de consumició es podran bescanviar per vals per les atraccions a l’Oficina de Turisme (Cal Forn). Els de 10 a 29,99 euros es bescanvien per 1 val; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals; i els de 50 euros o més, per 3 vals.

A més d’aquesta campanya, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha ocupat de la decoració dels comerços, amb la col·laboració dels dos centres de dia. 

"🚲 El vial del Cavet tindrà una nova vorera amb carril bici al tram de Salou" "⏱El Banc del Temps de Cambrils, una gran comunitat d'intercanvi de favors"