GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més de 600 persones inscrites a les curses de l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet

Diferents modalitats assequibles per a tota la família, acompanyaran la prova d'ultraresistència que es disputarà els dies 22, 23 i 24 de març,
Més de 600 persones inscrites a les curses de l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet | cedida

 

Aquest cap de setmana del 22, 23 i 24 de març, tindrà lloc la segona edició de la cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Organitzada pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i amb el suport de l’Ajuntament; més de 600 persones s'han inscrit a les diferents curses programades en el marc de l'esdeveniment. A la prova d'ultraresistència en si, que consta de tres etapes consecutives, s'hi han registrat 175 corredors.

 

D'aquesta manera, la primera etapa s'esdevindrà el divendres 22 de març, a partir de dos quarts de deu de la nit. Una prova nocturna que començarà a la plaça de l’ajuntament de Vandellòs i finalitzarà a la platja de l’Arenal, davant de la Base Nàutica de l’Hospitalet de l’Infant; en un total de 19 km de recorregut.

 

L'endemà tindrà lloc l'etapa de Llastres, la més dura de les tres, que amb 53 km de recorregut, partirà a les set del matí de la zona esportiva Àster de l'Hospitalet de l'Infant i acabarà al pavelló poliesportiu de Vandellòs.

 

Finalment, la tercera etapa, la tradicional 'Portella Clàssica', es disputarà diumenge 24 a partir de dos quarts de nou del matí. Tindrà un recorregut circular de 26 km, amb la zona Àster de l’Hospitalet de l’Infant com a punt de sortida i d’arribada. Tots els participants d'aquesta prova rebran un obsequi per commemorar 10è aniversari d’aquesta cursa.

 

 

L'UT familiar i assequible

Més enllà de la prova d'ultraresistència, les tres jornades comptaran amb curses infantils i familiars, alternatives i més assequibles, per a tots aquells que vulguin gaudir fent esport a l'aire lliure.

 

Així, dissabte 23 de març, a partir de les cinc de la tarda, s'esdevindrà la cursa Canicross, que amb un recorregut de 6 km permetrà a tots els amants de la muntanya gaudir de l'oportunitat de córrer amb el seu gos o gossa.

 

A partir de tres quarts de nou del matí del 24 de març, tindrà lloc la 'Portella Express', una cursa de 16 km amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant. La prova també puntuarà per al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona. El mateix diumenge, a partir de les nou del matí tindrà lloc la 'Portella Caminada', amb un recorregut d'11 km.

 

Tot plegat un seguit de curses en major o menor grau de competitivitat que tenen la voluntat de «sorprendre els corredors amb nous recorreguts, així com donar a conèixer tot el territori que es promociona sota la marca turística de Terres de Mestral».

 

Més de 600 persones inscrites a les curses de l'UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet | cedida