ajuntament de Salou

Les mesures de prevenció del coronavirus arriben també a Salou, que clausura una trentena d'edificis

L'Ajuntament cancel·la totes les activitats i serveis d'aquests equipaments fins a nova ordre

L'Ajuntament de Salou ha creat una comissió de seguiment per fer un control de l’evolució epidemiològica del coronavirus al municipi i adoptar aquelles mesures més oportunes. A més, davant la crisi sanitària desfermada els darrers dies, el consistori ha pres la mesura de clausurar una trentena d'equipaments municipals i suspendre les activitats i serveis que s'hi ofereixen.

Sense mercadet setmanal, trenet, cursos municipals ni tallers de joves

El tancament entrarà en vigor entre aquest dijous 12 i divendres 13 de març i es mantindrà vigent fins a nova ordre. La mesura afecta el mercat ambulant dels dilluns, que queda suspès de moment les tres pròximes setmanes, els cursos previstos dins del programa Salou Actius i els tallers que hi havia programats de l'Institut Emprèn els pròxims 19 i 24 de març. Aquests dies tampoc sortirà el trenet turístic i s'han cancel·lat els processos selectius que hi havia engegats.

A més de les escoles i instituts, que tancaran per ordre de la Generalitat aquest mateix divendres, l'Ajuntament de Salou tancarà altres equipaments públics destinats als infants i joves com són la Masia Tous, l'Espai d’Infància Estació del Carrilet, el Centre Atenea, l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), les llars d’infants, el Centre Obert Dofí Màgic o l'Escola Oficial d'Idiomes.

Clausuren tots els equipaments esportius i culturals

Pel que fa a les instal·lacions esportives, tanquen els tres pavellons municipals, així com l'Estadi Municipal, la Piscina Municipal, el local de tenis taula del Carrilet, les pistes de petanca i les pistes de pàdel. La mesura també afecta als equipaments culturals, amb la clausura indefinida de la Torre Vella i la seva exposició, el Teatre Auditori, la Biblioteca Municipal i la Masia Catalana.

La resta d'equipaments que quedaran restringits per precaució són la Llar de Jubilats, el Centre Cívic de Salou i del Mas de l'Esquerrer, així com els annexos del Jardí Botànic i del Carrilet.

Pere Granados: «No tenim contaminació entre la població de Salou, sinó que són casos importats de Vitòria»

La comissió de seguiment està presidida per l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui manifesta que «les mesures que hem pres responen a la voluntat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, per tal de minimitzar, al màxim, els riscos de contagi». Així mateix, el batlle ha volgut llençar un missatge tranquil·litzador i ha expressat que «no tenim contaminació entre la població de Salou, sinó que són casos importats de Vitòria».


Comentaris