Lliuren material de protecció al jurat popular perquè es tanqui a deliberar sobre el crim de Cambrils

La magistrada havia paralitzat el procediment fa dos dies i ara el reprèn amb mesures especials

El jurat popular del crim del carrer Elcano de Cambrils ha començat a deliberar aquest dimecres a l'Audiència de Tarragona, després que dilluns la magistrada va decidir paralitzar el procediment davant l'estat d'alarma pel coronavirus. Finalment s'ha acordat que el veredicte tiri endavant aplicant algunes mesures especials.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Condicionen les dependències i faciliten guants als membres del jurat popular

L'òrgan judicial ha condicionat les dependències del jurat popular, on estan incomunicats, i ha posat a la seva disposició material de protecció, com ara guants. Fonts judicials han explicat que se'ls ha recomanat extremar les precaucions, en la línia de les mesures ordenades per les autoritats sanitàries.

 

Cal recordar que, en condicions normals, la llei estableix que la suspensió d'un procediment de jurat popular pot durar cinc dies, però que més enllà d'aquest període s'ha de dissoldre.

 

Divendres el judici va quedar vist per a veredicte després que l'acusat negués els fets en la seva declaració i les acusacions mantinguessin la petició de 20 anys de presó per assassinat amb traïdoria.

 

Un assassinat a ganivetades en ple carrer l'estiu del 2018

Segons el relat dels fets de la Fiscalia, l'acusat havia mantingut una discussió verbal al carrer de Juan Sebastián el Cano amb la víctima el 20 de juny del 2018. En el transcurs de la baralla, però, l'acusat va clavar diverses ganivetades a l'altre individu, per sorpresa, amb una navalla de tipus papallona. La víctima, de 35 anys, va morir ràpidament per un xoc hipovolèmic derivat d'una hemorràgia.

Més notícies de la categoria Costa Daurada