Cementiri de Mont-roig del Camp

Mesures especials per accedir als cementiris de Mont-roig del Camp per Tots Sants

Hi haurà horaris especials i mesures per evitar aglomeracions

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp implementarà mesures especials per evitar aglomeracions i reduir el risc de contagis dels veïns als cementiris municipals, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. 

Des d'aquest cap de setmana es començaran a aplicar les mesures i es reforçaran de cara a la celebració de Tots Sants. En aquest sentit, s’estableix un horari d’obertura especial pel dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre, el divendres 30 i dissabte 31 d’octubre i el diumenge 1 de novembre que serà de les 9 del matí a les 18 hores de la tarda, de forma ininterrompuda.

Mesures als cementiris de Mont-roig del Camp

Per poder accedir al cementiri des d'ara fins al dia de Tots Sants és obligatori l'ús de mascareta i respectar les distàncies de seguretat. A més, hi haurà un control de l'aforament i de la temperatura; s'hauran de respectar les indicacions de les entrades i les sortides, així com el sentit de la circulació marcada a l'interior de cada cementiri.

També caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic a l'entrada i als punts d'aigua, abans i després de la utilització de les escales mòbil. Tampoc es podrà menjar ni beure a l'interior del cementiri i s'haurà de seguir les indicacions dels aparcaments regulats per la Policia Local.


Es recomana seguir les mesures de prevenció indicades, així com no accedir en grups superiors a quatre persones i no romandre més de 20 minuts a interior dels cementiris.

A més a més, hi haurà reforç de neteja i desinfecció de les instal·lacions durant aquests dies, així com un agent de civisme, que juntament amb personal del cementiri, informaran sobre aquestes mesures i vetllaran pel seu compliment.

Per evitar aglomeracions, la Parròquia de Sant Miquel també ha decidit prendre mesures i traslladar els actes religiosos que es celebraven al cementiri per Tots Sants. Les misses i els rosaris es realitzaran a l’Església de Sant Miquel.