GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

'Molta Festa', el Grup Esplai Salou i 'Confetti' grans triomfadores del Cós Blanc 2019

El veredicte ha tingut lloc aquest vespre a la sala de plens de l'ajuntament, on també s'han lliurat els premis a les millors fotografies
'Molta Festa', el Grup Esplai Salou i 'Confetti' grans triomfadores del Cós Blanc 2019 | Àngel Ullate

 

 

El vespre d'aquest divendres, 8 de març, la sala de plens de l'ajuntament de Salou s'ha omplert de gom a gom amb els membres d'entitats, colles i participants de la Festa Major d'Hivern per seguir el veredicte del jurat sobre la rua de lluïment del Cós Blanc 2019. L'alcalde Pere Granados, juntament amb la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han lliurat els premis als guanyadors del concurs del Cós Blanc, destacant la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa.

 

 

D'aquesta manera, la colla 'Molta Festa' és la guanyadora del Confeti d'or com a millor comparsa del Cós Blanc; El Grup Esplai Salou s'endú el premi a la millor carretel·la; I la colla 'Confetti' guanya en la categoria de millor disfressa. Els segons premis han estat, respectivament, per la colla Picardies (2a millor comparsa), l'Escola Elisabeth (2a millor carretel·la) i per a Colla Xucurrate (2a millor disfressa).

 

D'altra banda, els espectadors de TAC12 van tenir l'oportunitat de votar a través d'internet la carretel·la més televisiva, essent una vegada més el Grup Esplai Salou la comparsa premiada.

 

'Molta Festa', el Grup Esplai Salou i 'Confetti' grans triomfadores del Cós Blanc 2019 | Àngel Ullate

 

 

Concurs de Fotografia Festa Major d'Hivern'19

L'acte celebrat a la sala de plens de l'ajuntament, ha tingut un record per les colles que van participar en la Festa Major d'Hivern, i especialment les entitats locals que enguany celebren el seu aniversari. Nogensmenys, en el marc d'aquesta festa, ha tingut lloc el lliurament de premis del Concurs de Fotografia Festa Major d'Hivern 2019, un acte organitzat per la seu del Campus Extens de la URV a Salou, on van participar una quarantena d'obres.

 

La guanyadora d’aquesta edició ha estat la Sra. Silvia Lucas Cuenca, amb el pseudònim de Arluhe, i la fotografia anomenada 'Gaudint la festa', el segon premi ha anat a parar a la Natàlia Celino Peixoto Carneiro, amb el pseudònim de N.Hesed, i la fotografia anomenada 'Foc nocturn'. A més, el jurat també ha volgut destacar com a menció especial l’obra 'La llum del carnaval' presentada per Elisabeth Fernández López sota el pseudònim Betferly.

 

Fins al dia 18 de març, el Teatre Auditori del municipi acollirà una selecció de les fotografies presentades al concurs, entre les quals figuraran les guanyadores.

 

Cercavila Salou festa major hivern 2019 | Àngel Ullate