L'enginyós mètode de la Policia de Mont-roig per enxampar als «llestos» que volen saltar-se el confinament

La Policia Local deté set persones i aixeca 142 actes per incomplir el confinament
Faran més controls i volaran amb un dron Mont-roig del Camp | Aj. Mont-roig del Camp

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha engegat aquest divendres al matí un operatiu especial per controlar els accessos i evitar la possible arribada de persones a les segones residències per Setmana Santa, tal com estan fent altres nuclis turístics de la demarcació en plena crisi del coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

A Mont-roig, però, a més de controls presencials als principals accessos, la Policia Local ha començat a volar un dron per identificar vehicles que vulguin esquivar la policia i accedir a les segones residències per camins secundaris i menys habituals. Segons l'Ajuntament, des de l'inici de l'estat d'alarma la Policia Local ha detingut set persones i ha obert 142 actes per incomplir el confinament.

L'operatiu policial es fa de forma conjunta i en coordinació amb les policies locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i de Cambrils, i els Mossos d'Esquadra. L'Ajuntament adverteix que les actuacions s'intensificaran els pròxims dies.

"😷ALERTA: Brot de coronavirus a la residència d'avis de Vila-seca" "☎ Dubtes i orientació: La gran tasca de l'OAC de Cambrils durant el confinament"