Mont-roig Miami Turisme estrena web

Al nou portal s'hi pot trobar tota la informació i totes les experiències que ofereix el municipi, en cinc idiomes
Imatge del municipi de Mont-roig | Cedida

La pàgina web de Mont-roig Miami Turisme ha estat renovada amb l’objectiu fer valdre els atractius turístics del municipi i oferir tot tipus d’informació que pugui ser d’interès per a turistes i visitants.

Aquesta nova proposta ofereix pàgines més visuals, dinàmiques i molt intuïtives on les fotografies són elements clau. Gràcies a aquest nou portal, es poden explorar els indrets més simbòlics del municipi, com ara les cales i les platges, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, el nucli antic o els paisatges de Joan Miró, entre d’altres espais.

Mont-roig en família i visites per a la gent gran

A més, també segmenta la web segons el tipus de públic i ofereix activitats per fer la visita més específica, segons si es va al municipi amb tota la família, els amics, la parella, o visites concretes per a la gent gran. També hi ha un apartat on es proposen experiències que destaquen els punts més forts del municipi, i tots aquells aspectes que el fan singular.

  

La pàgina web ofereix un apartat de gastronomia, on es poden trobar els principals productes del territori i les jornades gastronòmiques que s’organitzen al llarg de l’any. Alhora, al web s'hi pot trobar informació útil per si els visitants volen organitzar la seva estada al municipi, amb allotjaments i restaurants, així com diversos telèfons i adreces d’informació de servei.

 

En definitiva, tota aquesta informació es pot trobar a la nova pàgina web de Mont-roig Miami Turisme, que es presenta en 5 idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany, i que vol que els turistes i visitants gaudeixin de Mont-roig i Miami «com si fos la seva casa de vacances», pregona l'eslògan de la campanya promocional mont-rogenca.

Aquest cap de setmana comença la 136a Fira de Mont-roig del Camp

Avui divendres, 3 d'agost, tindrà lloc a Mont-roig la inauguració de la 137a fira de Mont-roig del Camp. A més a més, al recinte firal dedicat a la gastronomia, es duran a terme diverses activitats festives i lúdiques.

Podeu consultar el programa d’actes de la Fira de Mont-roig del Camp 2018 en aquest enllaç.

 

"CRÒNICA: Jorge Drexler espanta la pena a Cambrils" "Les noves infraestructures del Club Nàutic de Cambrils"