Imatge de Salvador Ramon Martí

Mor Salvador Ramon Martí, regidor del primer consistori democràtic de Cambrils

Va morir aquest dimecres als 83 anys

Cambrils està de dol. Salvador Ramon Martí, exregidor de l'Ajuntament, va morir aquest dimecres, 16 de desembre, a l'edat de 83 anys. El consistori cambrilenc ha volgut expressar el més sentit condol per la pèrdua. La cerimònia de comiat s'ha celebrat el matí d'aquest dijous, a la parròquia de Santa Maria de Cambrils.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Salvador Ramon va ser regidor del primer consistori democràtic, entre els anys 1979 i 1983. Va formar part d'un govern de concentració encapçalat per l'alcalde Josep Queralt Muñoz i integrat per tots els regidors electes, que durant aquests primers quatre anys van governar per unanimitat.

L'exregidor Ramon era agent d'assegurances i formava part del partit Agrupació d'Electors d'Esquerres, juntament amb dos regidors més, Jaume Ramon Martí i Frederic Casas Font. Durant el seu pas per l'Ajuntament va ser membre de les Comissions d'Hisenda, Cultura, Sanitat i Associacions. L'any 1981 va ser nomenat president de la Comissió de Personal, i l'any 1982, tresorer de la Comissió de Festes.