María José Rodríguez, exregidora de Cultura i Festes a l'Ajuntament de Salou

Mor María José Rodríguez, exregidora de Cultura i Festes de Salou

Va tancar la darrera llista electoral de Pere Granados | Va ser regidora entre 2009 i 2019

María José Rodríguez, exregidora de Participació Ciutadana, Cultura i Festes a l'Ajuntament de Salou, ha mort aquest diumenge, 13 de setembre, a l'edat de 61 anys. L'exedil era una de les figures fortes dels governs de l'actual alcalde, Pere Granados, i va tancar la llista de Sumem per Salou a les darreres eleccions municipals de 2019, on va renunciar a opcupar els llocs més alts de la candidatura. Rodríguez era una persona molt estimada al municipi de la Costa Daurada.

Nascuda a Estepona, Màlaga, va ocupar la regidoria de Participació Ciutadana de Salou entre els anys 2009 i 2011, des que va triomfar la moció de censura municipal del FUPS. Entre el 2011 i el 2019, els dos darrers mandats del govern Granados, va ser la titular de Cultura i Festes al municipi.

L'Ajuntament de Salou ha lamentat el traspàs amb un sentit comunicat. «Sens dubte, és una trista notícia [...]. Era una persona incansable  i vital, molt treballadora, que sempre va donar el millor de sí per a Salou», ha valorat l'alcalde Granados. «Salou sempre reconeixerà la feina feta per una persona com ella que estimava la ciutat i, per tant, sempre li estarem agraïts», ha afegit. L'equip de TarragonaDigital es vol sumar a les mostres de condol cap als familiars, amics i veïns de l'exregidora.