Mor una menor d'edat atropellada per un tren entre l'Hospitalet i Mont-roig

L'incident ha succeït als voltants de les 10 del matí | Rodalies està gestionant un servei alternatiu
Nou atropellament mortal per un tren entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Una noia ha mort en ser atropellada per un tren aquest matí, als voltants de les deu del matí entre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Des de la policia catalana també han explicat que s'estan investigant els fets tot i que sembla que es tractaria d'un suïcidi. La persona que hauria mort en l'acte era menor d'edat, de 16 anys, segons expliquen en un comunicat Esquerra Mont-roig.

 

 

El tren que ha atropellat a aquesta persona, havia sortit des de Tortosa i anava en direcció l'Estació de França de Barcelona i circulava per la línia R16. En aquest sentit, segons ha informat Rodalies de Catalunya, s'està gestionant un servei alternatiu per carretera, ja que el comboi està aturat entre les dues localitats del Baix Camp. La companyia ha habilitat un servei de suport per carretera entre Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant per als viatgers afectats.

 

Prealerta del FERROCAT

Tanmateix Protecció Civil, a causa de l'atropellament, ha activat la prealerta del FERROCAT pel tall de circulació de trens a la línia R16 de Rodalies de Catalunya. 

 

Restablerta la circulació de l'R16

Als voltants de dos quarts de dotze del matí, el tren involucrat en l'incident que havia sortit des de Tortosa en direcció Barcelona, reprèn la seva marxa amb 85 minuts de demora des de l'Hospitalet de l'Infant.

 

Nou atropellament en aquest punt de la xarxa ferroviària

Aquest atropellament mortal per un tren no és l'únic que hi ha hagut en aquest punt de la xarxa ferroviària entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant. El passat mes de març, concretament el dia 14, una persona va morir en ser atropellada per un tren entre aquestes dues localitats.

 

La víctima era un empresari local d'uns 60 anys i l'impacte del tren, va causar la mort a l'instant de l'home. Els serveis forenses van aixecar el cadàver quan passaven minuts d'un quart de dotze del migdia.

 

D'altra banda, als voltants de dos quarts d'una del migdia es va restablir el pas de trens entre els dos municipis del Baix Camp.