En les darreres hores, un resident ha mort per coronavirus a la residència Cambrils Suite

Un mort i tres positius per coronavirus a les darreres hores a la residència Cambrils Suite

El centre hauria activat els protocols

La segona onada del coronavirus continua fent estralls en àmbits tan sensibles com les residències de la tercera edat. Aquest cap de setmana li ha tocat rebre a la residència Cambrils Suite, ubicada al municipi de Cambrils, al Baix Camp, i gestionada per Mútua Terrassa, segons es pot consultar a la pàgina web de l'empresa. 

En concret, i segons informacions confirmades pel departament de Salut del govern de la Generalitat de Catalunya, en les darreres hores un resident ha mort amb coronavirus i tres més han resultat positius. Fonts consultades han indicat que el centre ha activat els protocols i Salut està pendent de confirmar si iniciarà un procés de cribratge al centre per saber fins a quin punt la COVID-19 ha entrat a la Cambrils Suite. 

El cas de Falset

Si la primera onada es va centrar en la situació de la residència Nostrallar dels Pallaresos, aquesta segona onada l'interès s'ha centrat en la situació del centre 'les Vinyes' de Falset, una residència on el percentatge de positius ha fregat el 90% de residents, en total 103 persones amb la COVID-19, 86 usuaris i 17 treballadors. 

Davant de la greu situació que es viu a la capital del Priorat, familiars d'usuaris del centre no descarten acudir a la justícia per conèixer què ha passat en les darreres setmanes a 'les Vinyes' de Falset. 


Comentaris