Recuperen 13 mòbil robats en una discoteca de Salou

Els dos detinguts van aprofitar la gran quantitat de gent que hi havia en una discoteca per cometre els furts sense que les víctimes s'adonessin
Imatge dels mòbils recuperats | Mossos d'Esquadra
 

Agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou van detenir, aquest passat dilluns 8 de juliol, un home de 22 anys i una dona de 20 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, ell amb domicili desconegut i ella amb residència a Madrid, com a presumptes autors de 13 furts de telèfon mòbil. Els fets van passar en una discoteca de Salou durant la matinada de diumenge a dilluns.

Els Mossos que, de paisà, es trobaven fent un dispositiu de prevenció a la zona d'oci del municipi van contactar amb els vigilants de seguretat de la discoteca i van accedir al local per fer comprovacions. Els agents, amb l'ajuda dels vigilants, van localitzar una parella a l'interior del local que, segons diversos indicis, podrien estar cometent robatoris a la discoteca. Tot seguit, els agents van fer sortir les dues persones i van escorcollar-les.

Un testimoni va informar els Mossos que la parella l'havia intentat robar

A la bossa de mà que portaven van trobar 13 mòbils de diferents marques, molts d'ells de gamma alta, una cartera amb diners i documentació d'una dona i un targeter amb documentació diversa. Mentre els agents identificaven aquestes persones, una noia va sortir de la discoteca i va informar-los que els identificats havien intentat robar-li la bossa de mà però que no ho havien aconseguit i havien marxat. 

Els Mossos van detenir els dos identificats com a presumptes autors de 13 delictes de furt. A més, durant la mateixa matinada, els Mossos van poder localitzar nou de les víctimes del furt i retornar-los els seus mòbils, així com la cartera. L'endemà, van retornar un desè mòbil. Durant els dies posteriors a les detencions, els agents van fer gestions per localitzar els propietaris dels terminals i poder-los lliurar els seus mòbils però encara queden tres telèfons per retornar. 

El detingut, que tenia tres antecedents per altres cossos policials, i la detinguda van passar dimarts a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va declarar la seva llibertat amb càrrecs. 

Consells per evitar furts en zones d'oci

Els Mossos d'Esquadra fan arribar aquests consells per tal d'evitar possibles robatoris en zones d'oci. Primer de tot, eviteu fer ostentació dels telèfons mòbils en zones de molta concurrència. Per guardar els dispositius, feu servir bosses de mà amb un sistema de tancament segur, com ara les cremalleres, i assegureu-vos que la porteu correctament tancada. També és recomanable que porteu bosses de mà creuades al davant, de manera que no la perdeu de vista en cap moment. Mentre esteu en zones d'oci, intenteu guardar el mòbil en butxaques interiors. 

"🚔 ATENCIÓ: Enxampen els 'camells' dels turistes a Salou" "🔴Es feien passar per propietaris de pisos a Cambrils per regularitzar estrangers"