La música i la festa protagonitzen la Festa Major de Miami Platja

Del 20 al 28 de juliol Miami Platja acollirà una setantena de propostes per a tots els públics, de les quals destaca la festa de la nacional 340
La Festa de la N-340 serà sens dubte l'acte més destacat de la Festa Major. | Cedida

 

Més música i festa que mai a les festes de Sant Jaume, que se celebraran a Miami Platja entre el 20 i el 28 de juliol. La programació, que inclou una setantena d’actes per a tots els públics, incrementa l’oferta per als joves amb propostes musicals i festives que permetin fidelitzar la seva participació. Consulteu aquí tota la programació de la Festa Major.

 

  

 

 

Així, al ja esperat Mar Musik -festival de música electrònica que tancarà les festes els dies 28 i 29 de juliol a la platja de la Punta del Riu, enguany amb DJ’s internacionals- s’hi suma el 'Show Menéalo on tour', el dissabte 21, el Sunday night, el diumenge 22, la White Party, el dimecres 24 i el festival Splashlight, una proposta juvenil i familiar, amb fins benèfics, que encetarà el programa de festes i que omplirà la plaça del Cinquantenari de tobogans aquàtics amb neó, activitats esportives, DJ’s, cantants, ballarins i showmans.

La Festa de la Nacional 340, la proposta estrella

Tot i això, la proposta estrella tornarà a ser la Festa de la Nacional 340, que per tercer any consecutiu, aglutinarà fins a 25 activitats en un sol dia a l’avinguda de Barcelona. El pròxim dissabte 21 de juliol, el vial principal es tornarà a tallar al trànsit per acollir una de les jornades més multitudinàries i populars de les festes. Enguany, però, a causa de les obres de millora de prop d’un quilòmetre d’aquesta avinguda, la festa es concentrarà entre la plaça de Tarragona i l’avinguda Maria Cristina. Com és habitual, l'N-340 es tornarà a dividir en 4 trams, per tal que el veïnat i els visitants puguin gaudir d’exhibicions de ball, inflables, espectacles musicals, batucades, animació infantil i la festa de l’escuma, entre d’altres. 

 

Altres activitats destacades i novetats

El programa d'aquesta Festa Major de Sant Jaume omplirà d'activitats variades per a tots els públics el poble, amb un programa més ampli que l'estiu passat.  La festa començarà aquest divendres, dia 20 de juliol, amb el pregó d'inici de Festa Major, a càrrec, aquest any, de l'esportista local del Club de Rítmica de Miami Platja Laura Ortiz. 

 

Per als més petits, la diversió està assegurada amb un tobogan aquàtic de 75 metres, la festa de l’escuma de colors i inflables d’aigua o el musical infantil 'Mundo fantasia'. D’entre les propostes familiars destaquen l’espectacle 'Cirkifoc', les havaneres o el castell de focs artificials. El concert de l’orquestra Centauro o les tradicionals vaquetes, enguany amb l’animació de Suquet Calero els dos dies, també seran dues activitats multitudinàries. No falten tampoc al programa les activitats esportives, com el torneig de vòlei platja, de ping pong i futbolí i de futbol platja, així com la tirada local al Camp de Tir o la tirada de bitlles. 

 

 

 

Concurs d'Instagram i Facebook

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tornat a organitzar el concurs d'Instagram i Facebook, a través del qual convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i de la Festa de la Nacional 340, i a publicar-les utilitzant l'etiqueta #StJaumeMiami18, #FestaN340 i #N340photocall. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar diversos premis, com estades de dues nits i àpats per a dues persones en establiments del municipi.