PortAventura World ja es prepara per viure un Nadal d'allò més especial

El Nadal arriba a PortAventura carregat d'espectacles i activitats per a tota la família

Del 23 de novembre, i fins al 6 de gener, el parc temàtic s'omplirà de llum, música i colors per celebrar un dels moments més especials de la temporada

El Nadal arriba arreu de les nostres comarques i PortAventura World no n’és pas una excepció. Com cada any, el parc temàtic de la Costa Daurada es vesteix de gala per celebrar l’arribada d’un dels moments més esperats —per a grans i petits— de la temporada.

A partir del pròxim dissabte, 23 de novembre, i fins al 6 de gener, el parc oferirà diverses activitats especials i del tot nadalenques, en un ambient únic i familiar. Les instal·lacions s’ompliran tothora de llums, garlandes i flocs de neu, convertint-se en un espai idoni per gaudir de les fredes nits de tardor-hivern.

El pingüí Chilly Willy, una de les novetats

Enguany, una de les novetats del ‘Nadal a PortAventura World’ és l’arribada de Chilly Willy, el pingüí —diuen els que el coneixen— més esperat del 'resort'. L’entranyable animal rebrà els visitants a l’àrea de la Xina, per mostrar-los el seu món blanc i gelat… ja cal que us abrigueu bé!

A més, el parc oferirà diversos espectacles i xous amb temàtiques pensades per a aquestes dates. El Gran Teatre Imperial de la Xina es convertirà en ‘Christmas World’, un espectacular taller de Nadal en el qual, a ritme de coreografies, acrobàcies i cançons, els ajudants del Pare Noel fabriquen les joguines per als més petits.

A la mateixa Xina, d’altra banda, també es podrà veure ‘Winter Magic Bubblebou’, amb què un alquimista desvelarà la fórmula de la il·lusió nadalenca a través de milers de bombolles de colors.

'Nadal a PortAventura World' oferirà diversos espectacles per a tota la família
'Nadal a PortAventura World' oferirà diversos espectacles per a tota la família | PortAventura

Les pistes de patinatge sobre gel, protagonistes 

Les pistes de patinatge sobre gel també seran protagonistes a PortAventura World, amb la instal·lació de dos recintes per lliscar sobre patins i que, alhora, acolliran l’espectacle ‘Conte de Nadal’, amb grans campions del patinatge.

Al Far West, el xou de ‘Big Bird’ convidarà a tota la família a ballar cançons de Nadal i, a més, es podrà veure també ‘Magic Christmas’, un espectacle amb què un netejador de xemeneies intentarà retornar l’esperit nadalenc al ‘Long Branch Saloon’.

'El Bosc Encantat' i la gran desfilada

‘El Bosc Encantat’, un any més, s’omplirà de sorpreses, mags, fades i d’altres éssers fascinants i la gran desfilada de tancament, al final de la jornada, culminarà amb brillantor uns dies d’allò més especials.

També et pot interessar


Comentaris