Imatge del nedador solidari de Cambrils

Un nedador cambrilenc farà una travessia de 42 quilòmetres per lluitar contra el càncer infantil

La iniciativa forma part de la campanya 'Cambrils #PelsValents' que recapta fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu

Un nedador del Cambrils Club Natació inicia un reptesolidari contra el càncer infantil. Sota la campanya 'Cambrils #PelsValents', Joan Carles Adell, esportista, i també caporal de la Policia Local de Cambrils, farà una travessia de 42 quilòmetres a mar obert per recaptar fons per les nenes i nens malalts de càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El pròxim 5 de setembre a les sis del matí, Adell sortirà des del Far del Fangar i es dirigirà cap al Port de Cambrils en una travessa que realitzarà de manera individual, tot i que en els darrers deu quilòmetres l'acompanyaran alguns nedadors i nedadores del Cambrils Club Natació. L'arribada està prevista per a les sis de la tarda i, durant les 12 hores que estarà nedant, Adell estarà assistit per una embarcació que supervisarà el seu estat i li proporcionarà aliments.

La campanya 'Cambrils #PelsValents' és una iniciativa impulsada per la Policia Local i que compta amb el suport de diverses empreses i professionals. A banda de recaptar fons que s'enviaran a l'hospital pediàtric, l'objectiu de la travessia és difondre i donar visibilitat al càncer infantil i a la campanya solidària. Joan Carles Adell és campió d’Espanya i Catalunya en aigües obertes. L’última medalla d’or la va aconseguir aquest febrer al III Campionats d’Espanya màsters de fons d’hivern que es va disputar a Oviedo.


Comentaris