Convoquen una recollida de residus aquest diumenge a la Cala Llenguadets de Salou

La jornada de voluntariat, impulsada per l'organització Al Camp Residu Zero, tindrà lloc aquest diumenge 15 de desembre
Imatge d'arxiu d'una de les recollides organitzades per Al Camp Residu Zero. | Cedida

L'organització Al Camp Residu Zero organitza una nova jornada de voluntariat per recollir residus. Aquest cop actuaran a un dels indrets més emblemàtics del litoral de la Costa Daurada, la Cala Llenguadets, a Cap Salou. La cita serà aquest diumenge 15 de desembre, a partir de les 10 hores.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'acció, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou, servirà per netejar una de les cales que va quedar més afectada pel temporal del passat 22 d'octubre. Cal recordar que en aquests punts del Cap Salou on les màquines pesants tenen més dificultats per accedir, el que es va fer és amuntegar les canyes que va portar el mar a l'espera de la seva retirada.

Imatge d'arxiu de la cala Llenguadets de Salou, al bell mig del Camí de Ronda.  | Cedida

Els organitzadors han fet una crida a la participació de voluntaris i voluntàries i recorden que «les zones que toquen al mar són de les més vulnerables». Per participar-hi, només cal portar guants de jardineria i sacs o bosses reutilitzables per a la recollida. Així mateix, recomanen portar aigua i l'aliment necessari. A més, en acabar hi haurà coca per a tots els assistents.

"♿ BONA NOTÍCIA: La bona notícia anunciada sobre el Pessebre de Sorra de la Pineda!" "🎄🎅 Els carrers de Cambrils s'ompliran d'activitats per a la canalla aquest Nadal"