A partir de setembre, els conductors de patinets elèctrics hauran de sotmetre's a controls d'alcoholèmia, si s'escau

Ferida greu una noia en caure d'un patinet elèctric a Cambrils

Va patir un traumatisme cranioencefàlic

El succés es va produir entre els carrers de Burgos i Salou
El succés es va produir entre els carrers de Burgos i Salou | Google Maps

 

Una jove ha resultat ferida de caràcter greu després de patir una caiguda amb el patinet elèctric a Cambrils, el vespre d'aquest diumenge, 4 d'agost. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el succés va tenir lloc al voltant de les nou del vespre a la zona de Marcambrils, concretament a la cruïlla entre el carrer de Burgos i el carrer de Salou de la població costanera.

La noia circulava amb l’aparell pels carrers de Cambrils quan va caure. Com a conseqüència, la noia ha patit un traumatisme cranioencefàlic. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també la Policia Local de Cambrils. El personal sanitari va atendre la noia ferida que, finalment, va ser traslladada en estat greu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Salven una dona de 81 anys a punt d'ofegar-se a Cambrils

És el segon succés d'aquest cap de setmana a la vila de Cambrils. El matí d'aquest dissabte passat, 3 d'agost, els serveis d'emergències van salvar una dona d'avançada edat que havia entrat a l'aigua de la platja de la Llosa i que no podia sortir. Els socorristes van salvar la dona, que estava conscient que va ser rescatada del mar. La dona s'havia empassat aigua i s'havia ennuegat, dificultant-li la respiració. Finalment, la dona va ser traslladada a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat. 


Comentaris
Koman
Pobra noia, espero que es recuperi.. També la senyora enuegada