Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La nova atracció de PortAventura serà una 'Dark Ride' interactiva

Estarà a l'àrea de SésamoAventura i està previst que s'inauguri a l'abril del 2019
L'atracció estarà ubicada a l'àrea de SésamoAventura. | PortAventura

 

PortAventura ja va anunciar el passat mes de maig que estrenaria una nova atracció a la temporada del 2019. Es tracta d’una ‘Dark Ride’, un tipus d’atracció que transcorre per espais foscos i que juga amb efectes de llum per donar diverses sensacions. A més, en aquesta atracció el públic es convertirà en el protagonista, ja que serà interactiva. L’atracció tindrà 1.300 metres quadrats i estarà ubicada a l’àrea de SésamoAventura.

 

Segons informa el portal ‘PortAventura Fans’, la nova atracció es va presentar aquest dimarts durant la IAAPA Attraction Expo a Orlando, a Florida, la convenció de la indústria de parc temàtics més important del món. L’atracció està creada per Sally Corporation, Sesame Workshop i PortAventura World.

 

La nova atracció de PortAventura serà com un videojoc

L’atracció estarà ubicada en un edifici de 1.300 metres quadrats a SésamoAventura i consta d’un recorregut amb personatges animats, decorats, escenes virtuals i projeccions. Serà com un videojoc, on els visitants aniran en un vehicle i hauran d’anar disparant en dianes i sumar punts. El protagonista de l’atracció serà el Detective Coco, que guiarà els visitants durant el recorregut i els demanarà l’ajuda per resoldre un misteri.

 

PortAventura Fans afirma que durant el recorregut hi haurà unes 2.000 dianes on els visitants hauran d’apuntar per recollir les pistes que resoldran el misteri. Abans de l’atracció, hi haurà un ‘pre-show’ de 10 minuts amb explicació, i el recorregut de  la ‘dark ride’ tindrà una duració total de 5 minuts i 50 segons. A més, comptarà amb tres escenes amb pantalles immersives de 90 i 180º que traslladaran els visitants al castell del Conde Draco o a l’interior del contenidor d’escombraries d’Oscar el Gruñón. Finalment, hi haurà una escena final on es mostrarà la classificació de la puntuació obtinguda durant l’atracció.

 

Pel que fa als personatges que hi apareixeran, de moment se sap que seran Coco, el detectiu; Big Bird, Conde Draco i Oscar el Gruñon. Està previst que l’atracció s’estreni al mes d’abril del 2019, quan s’inauguri la nova temporada de PortAventura, qui de moment no ha volgut revelar detalls sobre aquesta nova 'dark ride'. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris