Vila-seca estrenarà aquest dijous la nova il·luminació de Nadal

L'acte d'encesa de l'enllumenat tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre, a les 17.30 hores, al nou arbre de Nadal instal·lat davant de la Residència de la Gent Gran
En les rotondes d'entrada a Vila-seca s'hi han instal·lat llums que representen rens de Nadal. | I. Alcalá

L'Ajuntament de Vila-seca continua amb la renovació progressiva de la decoració nadalenca al municipi i aquest any ha introduït nous elements d'il·luminació a diferents punts del nucli de Vila-seca. L'acte d'encesa dels llums, que donarà oficialment el tret de sortida a les festes de Nadal, tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre, a les 17.30 hores, davant de la Residència de la Gent Gran.

CONSULTA: El programa complet de les festes de Nadal i Reis 2019-2020 a Vila-seca

Nous motius nadalencs en tres dimensions i de baix consum

En aquest punt del municipi, a la cantonada entre els carrers de Tarragona i del Requet de Fèlix, s'ha instal·lat un nou arbre de Nadal de més d'11 metres d'alçada que acollirà el tret d'inici de les festes. Després de renovar completament l'enllumenat a la Plana i la Pineda l'any passat, enguany el consistori ha continuat amb la incorporació de noves llums ornamentals als carrers de Vila-seca.

Tot i que a les principals vies comercials, com ara a l'avinguda de la Verge de Montserrat, Ramon d'Olzina o els carrers del Tenor Josep Forasté i d’Anselm Clavé, s'han mantingut els models de llums antics, a la resta de zones de Vila-seca s'han incorporat nous ornaments. La principal característica és que són motius en tres dimensions i fets amb bombetes led de baix consum.

La plaça dels Països Catalans és un dels punts de Vila-seca on s'estrena nova il·luminació nadalenca. | I. Alcalá

La nova decoració es troba en llocs com les rotondes d'accés a la vila, que compten amb unes noves llums que representen rens, o la plaça dels Països Catalans, on s'han instal·lat dues boles de Nadal de grans dimensions. Així mateix, també s'han renovat completament les lletres de 'bones festes' que hi ha als accessos al municipi.

D'altra banda, l'Ajuntament continua apostant aquest Nadal per l’arbre ecològic de la plaça de l’Església, tot i que també li renovarà la il·luminació. Es tracta d'un arbre de 15 metres d’alçada recobert de branques de restes d’esporga de diversos pins pinyoners del municipi.

"🎥🎵AGENDA: Maridatge de cinema mut i música en directe a Cambrils" "❗ IMPORTANTS NOVETATS sobre la instal·lació de Hard Rock a Vila-seca"