Nuria Montero, l'administradora de Salou que ha repartit 360 milions: «No paro de tremolar»

El 'Gordo' de la Loteria de Nadal cau a l'Administració Doña Pilar de Salou, on s'han venut 90 sèries del 26590
La celebració del 'Gordo' a l'Administració de Loteries Doña Pilar de Salou l'han protagonitzat els treballadors. | Laia Solanellas

«No paro de tremolar». Aquest diumenge, la Nuria Montero ha tingut el matí més frenètic de la seva vida. Des de fa uns dos anys, ella porta les regnes de l'Administració de Loteries Doña Pilar de Salou. Aquest 22 de desembre ha repartit 360 milions d'euros amb el 'Gordo' de la loteria de Nadal. És la primera vegada en la història que cau a Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

80 sèries venudes en participacions a Reus i 10 més per finestreta les últimes dues setmanes

La major part del premi ha marxat cap a Reus, al Centre Aragonès El Cachirulo, i a l'administració del carrer Barcelona només han acudit periodistes i alguns curiosos que no sabien què estava passant. En total, ha venut 90 sèries del número 26590, 80 de les quals s'han repartit a través de participacions a la capital del Baix Camp. La resta, s'han venut per finestreta a última hora, les dues setmanes abans del sorteig. A més, 8 sèries s'han quedat sense vendre i avui mateix les tornaven a la delegació de Loterías y Apuestas del Estado de Tarragona.

La Nuria fa uns dos anys que està al capdavant de l'administració. Fa un any i mig que van estrenar la nova ubicació i es van traslladar des de l'altre local que tenien a l'altra banda de les vies. L'administració es troba en un dels punts més turístics de la capital de la Costa Daurada i és probable que alguns dels agraciats s'hagin endut la fortuna a altres punts d'Espanya. Al carrer Barcelona no n'ha aparegut cap. «S'amaguen, s'amaguen», bromejava l'administradora enmig de l'enrenou de trucades i preguntes. 

«No m'ho esperava gens. Estava esmorzant tranquil·lament quan he sentit el número»

La Nuria Montero estava seguint el sorteig per la televisió quan ha sentit els nens de Sant Ildefonso cantant el 'Gordo'. «No m'ho esperava gens. Estava esmorzant tranquil·lament quan he sentit el número. La veritat és que em sonava. He anat a mirar la llista on tinc tots els números que hem venut i he començat a cridar. Ha estat una bogeria», confessa.

Els responsables de Doña Pilar, David Maiquez, Reme Paredes i Nuria Montero, amb el número 26590 premiat amb el 'Gordo'. | Laia Solanellas

En aquest parell d'anys que fa que està al capdavant de Doña Pilar, encara no havia repartit cap gran premi. «Només una Bonoloto de 91.000 euros i alguna Quiniela», recorda. Tot i això, assegura que «aquesta nit no podia dormir, només pensava en números i números. Tenia una sensació molt estranya que l'any passat no vaig tenir. Quan ha sortit el 'Gordo' ha estat com una mena de premonició. És una alegria immensa».

L'administradora de Salou ha explicat que quan van comprar les participacions els membres d'El Cachirulo, ella els va ensenyar tots els números disponibles i el van triar. No juguen sempre al mateix. «Ha estat una il·lusió molt gran perquè el premi està molt repartit i segur que és gent que ho necessita», afirma.

"🔴 URGENT: Cau a Salou el 'Gordo' de la Loteria de Nadal, el 26590" "🏖 ATENCIÓ: Treuen més de 70 kg de brossa de la platja Llarga de Salou"