Cambrils viu la dotzena edició de la Fira Marítima

L'any passat van ser 15.000 els visitants que es van acostar a aquest esdeveniment

 

Des d'aquest divendres, dia 3 de maig, a la tarda, Cambrils viu la dotzena edició de la Fira Marítima. Les autoritats locals i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín, van inaugurar la mostra, que espera superar aquest 2019 els 15.000 visitants que va rebre en la seva edició de l'any passat.

Durant tota la jornada d'aquest dissabte i també d'aquest diumenge, doncs, Cambrils es converteix en la «capital» del món nàutic, on s'oferiran novetats al voltant d'activitats esportives, lúdiques i familiars, relacionades amb el mar. Tot plegat, al Club Nàutic.

Divendres es va obrir una edició de la Fira Marítima Costa Daurada. | Àngel Ullate
 

La Fira Marítima porta a Cambrils tot allò relacionat amb la nàutica

En marxa ja des de mitja tarda d'aquest divendres, la dotzena Fira Marítima de Cambrils oferirà fins aquest diumenge, dia 5 de maig, tota mena de propostes per a tots els públics, però sempre en relació al món de la nàutica. Es podran conèixer i provar les últimes novetats del sector de l’oci nàutic i també s'ha programat una àmplia varietat de xerrades i col·loquis entorn del món de la nàutica, el mar, i també en relació amb la sostenibilitat, el reciclatge i la cura del medi ambient.

La Fira Marítima estarà oberta fins diumenge, 5 de maig. | Àngel Ullate

 

Aquest dissabte, 4 de maig, al matí, s'han concentrat diverses propostes dirigides a sectors professionals nàutics. Al llarg de totes les hores en què està oberta la Fira, però, hi ha activitats i estands per a tots els públics. L'organització espera que hi passi més gent que l'any passat, quan es van comptabilitzar fins a 15.000 visitants.

Un menú especial per a la Fira Marítima, entre les novetats d'enguany

Una de les novetats de la Fira Marítima de Cambrils per a aquest 2019 és la creació del Menú Especial de la Fira, a càrrec del xef Xavier Fernàndez, responsable del restaurant del Club Nàutic, format per sis plats i amb la cuina marinera i el producte de proximitat i fresc com a eix central. Un al·licient més, de primera categoria, per viistar la Fira.

GALERIA DE FOTOS: Les imatges de la Fira Marítima de Cambrils, per Àngel Ullate

També et pot interessar

"González (PSC) vol «liderar el govern de Salou» amb propostes «realistes»" "SALOU: Bany de masses de Pere Granados a la presentació de la seva llista"