Mont-roig del Camp obre les preinscripcions per als dos casals d’estiu d'aquest any

Les activitats es faran a Miami Platja i a Mont-roig del Camp
Mont-roig del Camp obre les preinscripcions per als dos casals d’estiu d'aquest any | Cedida

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha obert aquest dilluns les preinscripcions per als casals d'estiu que s'organitzaran a Mont-roig i Miami Platja aquest estiu, des del 6 de juliol al 28 d'agost. Les activitats compten amb diverses novetats per tal d'adaptar-se a les exigències establertes per les autoritats sanitàries, minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants.

Per aquest motiu, enguany hi haurà dos casals d'estiu individuals, a Mont-roig i Miami Platja, no hi haurà transport d'autobús, les activitats seran dins de cada nucli i el servei de menjador s'oferirà a l'Escola Mare de déu de la Roca. Les sortides i les entrades es faran esglaonades per portes diferents i la franja d'activitats s'ha vist ampliada i s'oferirà també en horari de tarda.

D'altra banda, els grups de convivència estaran formats per 10 nens i nenes amb un monitor i aquests grups, donades les circumstàncies, no es podran barrejar amb altres grups i sempre tindran el mateix monitor per a totes les activitats del dia. Per vetllar pel compliment de les mesures seguretats i d'higiene, hi haurà una persona responsable per totes les mesures establertes.

Preinscripcions fins al 9 de juny

Les preinscripcions dels casals d'estiu de Mont-roig del Camp i Miami Platja han començat aquest dilluns i romandran oberts fins al 9 de juny i s'han de fer telemàticament a través de la seu electrònica de l'empresa municipal NostreServeis o enviant la sol·licitud signada al correu electrònic esportsestiu@nostreserveis.cat.

Tots aquells que no puguin fer-ho telemàticament, ho podran fer el 8 i 9 de juny de forma presencial demanant cita prèvia a  esportsestiu@nostreserveis.cat o als telèfons 977 83 76 11 i 977 17 05 72. A més, la sol·licitud d’ajuts/beques es podrà demanar també durant aquest període a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

El dia 12 de juny es publicarà la llista d’admesos i llavors caldrà formalitzar la inscripció. Després s'haurà d'aportar la  documentació sol·licitada, les autoritzacions signades i realitzar el pagament. La documentació s'haurà d'enviar al correu electrònic esportsestiu@nostreserveis.cat, del 15 al 23 de juny, o presencialment al poliesportiu, amb cita prèvia.  Les inscripcions es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre que quedin places lliures.

 

Activitats esportives, lúdiques i reforç escolar

Els casals infantils permetran als nens i nenes gaudir de l’estiu tot practicant jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats de natura, diversos esports, activitats lúdiques i jocs d’aigua. També se’ls impartiran tallers i, enguany, com a novetat, classes de reforç escolar. Com a serveis complementaris es manté el servei d’acollida matinal i el servei de menjador

"Obren els ajuts per a pal·liar l'impacte del coronavirus a Vandellòs i l'Hospitalet" "Qui són els 'informadors de platja', la nova mesura de l'Hospitalet de l'Infant"