El Grup de Teatre Julio Vilaplana de Salou torna a pujar a l'escenari per combatre l'alzheimer

El Teatre Auditori de Salou acollirà aquest dissabte, 9 de novembre, una representació benèfica a favor de l'AFAS de l'obra 'Risas y recuerdos'
La representació tindrà lloc aquest dissabte, a les 19 hores, a la sala gran del TAS. | Ajuntament de Salou

Cita amb la solidaritat i el bon humor aquest cap de setmana a Salou. Un any més, el Grup de Teatre Julio Vilaplana estrena una obra solidària a favor de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS). L'acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, tindrà lloc aquest dissabte, dia 9 de novembre, al Teatre Auditori de Salou (TAS).

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L’obra, titulada 'Risas y recuerdos', esdevé una peça de teatre còmic musical, que conté una saborosa barreja d'actuacions musicals i esquetxos humorístics a càrrec dels actors i actrius salouencs que divertiran el públic. La qualitat de les veus en les peces cantades, la varietat d'interpretacions, la diversitat dels textos i el ritme frenètic faran recordar moments inoblidables d'èpoques passades.

El Grup de Teatre Julio Vilaplana oferirà l'espectacle 'Risas y recuerdos' a favor de l'AFAS. | AFAS

L’entrada donatiu ja es pot adquirir, de forma anticipada, en diversos establiments comercials de Salou, al preu de 5 euros. A més, el mateix dia de la representació, es pot comprar a taquilla per 7 euros. Tota la recaptació es destinarà a la tasca de suport que duu a terme l'AFAS pels malalts d'alzheimer i les seves famílies a la capital de la Costa Daurada.

"♻ Gran èxit de la campanya per reciclar vidre a l'Hospitalet de l'Infant" "🏰❗El Castell de Vila-seca s'haurà de sotmetre a noves obres abans d'obrir"