Enllesteixen les millores al pati de l'Escola Valdelors de Vandellòs

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant executa una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius de 2019 amb la inversió d'uns 24.000 euros
Imatge del nou trenet de fusta instal·lat al pati d'Educació Infantil de l'Escola Valdelors de Vandellòs. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adequat el pati de l’Escola Valdelors de Vandellòs, una de les propostes guanyadores en el marc dels Pressupostos Participatius de 2019. En la millora d'aquest espai, que inclou actuacions al pati dels alumnes d’Educació infantil i al dels alumnes d’Educació Primària, hi ha invertit 23.728,09 euros.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons l'Ajuntament, aquesta actuació s'ha dut a terme tenint en compte les opinions de les famílies i ha tingut per objectiu la creació de nous espais d’aprenentatge i d’esbarjo per als infants. D'aquesta manera, al pati dels més petits, hi ha instal·lat un trenet i una cabana de fusta, passeres, una taula de pícnic i un hivernacle perquè els nens i nenes puguin plantar i veure com creixen les hortalisses amb l’ajut del professorat i de les seves famílies.

El centre ha incorporat un hivernacle al pati dels més petits com a nou espai d'aprenentatge. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Pel que fa al pati dels alumnes més grans, l'Ajuntament ha col·locat un camp de bitlles, una pèrgola de fusta a l’entrada, un tub de joc, una cabana a un arbre, un punt verd, una altra pèrgola amb tres taules i troncs per seure i una taula de ping-pong.

21.000 euros extra a millores a l'aula d'informàtica, pintura i reconstruir el mur del pati ensorrat amb els aiguats

D’altra banda, al marge dels Pressupostos Participatius de 2019, l’Ajuntament ha destinat més de 5.000 euros a modernitzar el sistema de comunicacions de l’escola per millorar l’aula d’informàtica; gairebé 5.000 euros, a pintar les aules d’Educació Infantil; i més d’11.000 euros a reconstruir el mur del pati que va caure a causa dels aiguats del passat mes d’octubre.

"✊👭 25N: Clam des de Cambrils contra la violència envers les dones" "🚅 ❗Nou pas endavant per posar en marxa la variant del Corredor Mediterrani"