Eliminen els arbres de l'antiga entrada de Mas d'en Bosch, a Cambrils, per ampliar la carretera

L'Ajuntament està duent a terme els treballs per ampliar la calçada en aquest punt del barri de Vilafortuny
Els treballs han consistit en l'eliminació de l'arbrat que estrenyia la carretera en aquest punt de Vilafortuny i la posterior pavimentació. | Ajuntament de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha iniciat aquesta setmana les obres per ampliar la calçada de l’avinguda Mas d’en Bosch, a Vilafortuny. Els treballs, a càrrec del departament de Serveis i Medi Ambient, s'estan duent a terme en el tram més estret que hi ha abans de la divisió del camí que connecta amb l'antic mas. En aquest punt, s'han eliminat els arbres que hi havia al costat de la tanca perimetral per tal de poder habilitar completament els dos carrils de circulació de l'avinguda.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Una millora per a la mobilitat dels vehicles

Fins ara, la carretera s’estrenyia a causa de l’arbrat que hi ha just davant de l’antic accés a la finca, situat al nord de la calçada, la qual cosa provocava que un dels carrils de la via estigués ocupat. Això obligava als vehicles que anaven en sentit a l’avinguda Vilafortuny a envair el carril contrari. L’actuació, assegura el consistori, dona resposta a una demanda veïnal històrica per eliminar aquests obstacles i millorar la seguretat del trànsit.

Les obres comporten la demolició del paviment i l’arbrat, el sanejament del subsòl d’una part de la calçada malmesa per les arrels, la compactació i la posterior pavimentació. Finalment, es pintaran les marques de senyalització horitzontal a la calçada.

"🗣CAMBRILS: Què fan els voluntaris per la llengua? Parlem amb ells!" "🎄NADAL: Novetats en l'acte d'encesa de les llums a Salou"