GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Pavimenten al voltant de les lletres de Salou per evitar fer malbé la gespa del passeig

L'actuació pretén acabar amb la mala imatge de la gespa trepitjada i millorar l'accessibilitat d'aquest reclam turístic
S'està pavimentant la zona enjardinada que hi ha tot just davant de les lletres a la platja de Llevant. | I. Alcalá

 

La regidoria de Platges de l'Ajuntament de Salou està duent a terme uns treballs de millora al voltant de les lletres gegants de Salou que hi ha al passeig de Jaume I, davant de la platja de Llevant. Aquest rètol s'ha convertit en poc temps en un gran reclam pels turistes i la gran afluència de gent havia provocat que la zona enjardinada quedés molt malmesa.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'objectiu, millorar l'aspecte de la gespa i l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda

Ara, el consistori busca solucionar aquest problema amb la pavimentació, a partir de llambordes de junta oberta, d'uns 32 metres quadrats de la superfície enjardinada en el tram de passeig que hi ha tot just davant de les lletres, entre els carrers de París i Joan Miarnau Ciurana. D'aquesta manera s'aconsegueix també millorar l'accessibilitat a les lletres, que es troben en un lleuger pendent. Cal recordar que l'altre rètol amb les lletres de Salou es troba al carrer de Colom en un entorn totalment pavimentat.

 

L'objectiu, a més, és que la gespa pugui créixer entre les llambordes, tot protegint-se de les trepitjades de les persones. Per aquest motiu, s'ha mantingut la instal·lació de rec existent. Així mateix, les llambordes provenen del material emmagatzemat per la brigada municipal i que s'havien retirat prèviament d'escocells d'arbres.

 

Aquest va ser el primer rètol amb les lletres de la marca turística de Salou que s'hi va instal·lar al passeig. Va ser l'any 2017 i el seu cost va ser d'uns 20.000 euros. El monument comprèn un espai de 7,3 metres d’ample per 2 d’alt i mig metre d’ample.

 

Els treballs que s'estan duent a terme tenen un cost de prop de 14.000 euros i la seva execució ja està pràcticament enllestida.