Ajornades les obres de la llar d'infants i el pavelló municipal de l'Hospitalet de l'Infant

L'estat d'alarma paralitza també dos projectes al poble de Masriudoms
Les obres a la piscina de Masriudoms van iniciar-se el passat mes de gener, amb un pressupost de 270.000 euros | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Les obres d’arranjament de la piscina municipal de Masriudoms, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han quedat aturades aquesta mateixa setmana arran de les noves restriccions del govern espanyol per frenar la pandèmia del coronavirus. Aquests treballs, precisament, van iniciar-se el passat mes de gener i, tal com apunten des del consistori, «tenen com a objectiu solucionar les patologies constructives i la manca d’estanquitat», així com «adequar les instal·lacions i l’entorn del vas de la piscina». L’Ajuntament va adjudicar les obres a l’empresa Obres i Contractes Penta SA per un import aproximat de 274.000 euros i un termini d’execució de vuit mesos.

Pel mateix motiu, també han quedat paralitzades les tasques de reforç i consolidació del talús de Masriudoms que limita amb la zona esportiva municipal del nucli urbà d'aquest poble. Les obres, que han de servir per dotar de més estabilitat i seguretat al talús, van començar fa dues setmanes, amb un pressupost de 24.500 euros i un termini d’execució d’un mes. L’Ajuntament ha encarregat els treballs a l’empresa Inacces Geotecncia Vertical SL.

Les tasques a la llar d'infants Sol i Vent, posposades

Tal com han apuntat des del consistori, la situació d’emergència actual ha afectat de la mateixa manera la data d’inici de les tasques d’ampliació de la llar d’infants Sol i Vent de l’Hospitalet de l’Infant, que consisteixen en la construcció d’un nou edifici adossat a l’existent i que permetrà reemplaçar els mòduls prefabricats on actualment es presta el servei de menjador. Les obres, amb un cost de gairebé 363.000 euros, estan adjudicades a l’empresa Edifisa Enter SL i havien de començar la darrera setmana del mes de març.

Passa el mateix amb el projecte executiu d’instal·lació de climatització i ventilació del pavelló cobert de l’Hospitalet de l’Infant. L’inici de les feines, previst també l’última setmana de març, ha quedat ajornat fins a nou avís. Comet Martínez Boix SL n'és l'empresa adjudicatària, amb un pressupost aproximat de 250.000 euros i un termini d’execució de tres mesos.

El concurs per a la residència d'avis, també en 'stand by'

Des de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant també han explicat que, arran de la suspensió dels terminis per a la tramitació dels procediments administratius del consistori, també ha quedat suspesa la convocatòria per presentar ofertes al concurs de projectes de la residència per a la gent gran de l’Hospitalet.

"🚨 Detectat el primer cas positiu de coronavirus a la Policia Local de Cambrils" "🚏NOUS HORARIS: Només el 2% d'usuaris segueix agafant el bus urbà de Cambrils"