EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

Els ocupes de Miami Platja marxen i s'emporten tots els mobles de la casa

La família del propietari, que havia engegat protestes a les portes de l'immoble, ha recuperat la casa després de gairebé dos anys d'impagaments dels llogaters
Els pares del propietari són els encarregats de protestar davant l'immoble | FACEBOOK / Lluis Otro

 

Final agredolç a l'ocupació il·legal de la casa de l'avinguda Costa Daurada de Miami Platja. Després de gairebé dos anys d'impagaments, els propietaris han pogut recuperar l'immoble, però ho han fet amb unes condicions lamentables. Els inquilins han marxat i amb ells s'han emportat tots els mobles que hi havia a la casa i han provocat algunes destrosses, tal com han denunciat familiars del propietari a les xarxes socials.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

A més de mobiliari de tot tipus, els inquilins han buidat tota la casa i s'haurien emportat electrodomèstics, plats, coberteria, cortines, miralls... a més de trencar la vitroceràmica de la cuina i diversos vidres de la casa. La família, que agraeix la col·laboració que ha rebut per part dels veïns en aquest temps, ja ha denunciat els fets davant dels Mossos d'Esquadra.

 

Imatge del menjador de la casa completament buit. | Facebook

 

Cal recordar que fa unes setmanes, els pares del propietari de la casa, que actualment viu a Madrid, van engegar protestes diàriament acampant a les portes de l'habitatge per exigir la marxa dels ocupes. El cas va aconseguir tenir ressò a diferents mitjans i fins i tot va arribar a la televisió d'àmbit estatal. Finalment, la pressió ha tingut efecte i han pogut recuperar l'habitatge després de gairebé dos anys.

 

21 mesos sense pagar el lloguer

El seu malson va començar quan van llogar la casa a un amic a finals de 2017. L'inquilí només va pagar els primers mesos, però ja en feia 21 que no ingressava el preu del lloguer i que vivia sense pagar res a la casa de l'avinguda Costa Daurada. Ara, la família celebra que hagin pogut recuperar la seva llar i ha engegat una campanya de suport per a famílies que pateixin casis d'ocupació similars al seu.