Vila-seca: en marxa un nou Pla d'Ocupació amb 26 places disponibles

Les instàncies es poden presentar, fins al 4 d'agost, a la seu electrònica del municipi
Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Vila-seca | Cedida

L’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació municipal amb un total de 26 places disponibles. Aquelles persones interessades en aquestes ofertes laborals podran presentar la seva sol·licitud entre el 21 de juliol i el 4 d’agost, a través de la seu electrònica. L'alcalde Pere Segura ha apuntat que «som conscients que no són suficients places per ajudar tothom qui està passant dificultats, però seguim al vostre costat».

Es tracta de feines de sis mesos, entre les quals hi ha una plaça d’encarregat, vuit places de peó de serveis generals, dues d’auxiliars de serveis, dos prospectors d’habitatges, sis agents cívics, un pilot de dron, una plaça de tècnic de suport a la promoció i foment de l’ocupació, un tècnic de suport en polítiques d’igualtat, una plaça de suport en l’àrea de cultura, coneixement i relacions cíviques i dues vacants per a suport de dinamització i promoció d’activitats comercials.

"Atenció: Tanquen una platja tarragonina per aglomeració de persones" "Alerta: Prohibeixen banyar-se a les platges de Salou"