La Policia de Cambrils se suma a la iniciativa 'Pels valents' contra el càncer infantil

Es podran adquirir els escuts solidaris a la comissaria de Cambrils per un preu de 4 euros
Aquest és l'escut que es podrà comprar per col·laborar amb la campanya a Cambrils. | Cedida

 

Onada de solidaritat a les comissaries de Catalunya. La Policia Local de Cambrils també s'ha volgut sumar a la campanya 'Pels valents' contra el càncer infantil, la qual consisteix en regalar escuts solidaris a les persones que col·laborin amb una aportació econòmica. Aquests escuts van ser creats pel SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, i tenen forma d'un escut policial amb un lema que es pot llegir al centre d'aquest.

 

Una iniciativa solidària per als nens amb càncer

En aquest sentit, la Policia Local de Cambrils també ha volgut col·laborar en aquesta iniciativa solidària i així aportar el seu granet de sorra per fer possible la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el qual vol esdevenir el centre més gran d'Europa pel que fa a oncologia pediàtrica. Les persones interessades en col·laborar en aquesta campanya es podran adreçar a la comissaria de la Policia Local de Cambrils, ubicada a la plaça de l'Ajuntament 4, ja que aquest serà el punt de venda oficial per adquirir els escuts solidaris.

 

Tot i això, a hores d'ara també s'està estudiant la possibilitat d'ampliar els espais de venda i habilitar altres zones, una opció que es materialitzarà en funció de la demanda i de la participació d'entitats i associacions del municipi. La campanya 'Pels valents' ja s'està duent a terme en d'altres poblacions de tot Catalunya, i també del Camp de Tarragona, com és el cas de Mont-roig del Camp

 

La iniciativa 'Pels valents' va néixer de forma voluntària per part d'un grup d'agents i s'ha anat estenent arreu del territori. El preu dels escuts solidaris és de 4 euros, els quals aniran íntegrament destinats al SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona. Per seguir tota la informació sobre aquesta campanya podeu consultar el Twitter oficial de la Policia de Cambrils, el qual anirà anunciant com evoluciona la campanya i si hi ha nous punts de venda.