Pere Granados, alcalde de Salou.

Granados carrega contra David González i iniciarà el nou mandat a Salou en minoria

L'alcalde i candidat a la reelecció valora «positivament» les converses amb ERC

Un Pere Granados (Sumem per Salou) molt molest amb qui és encara el seu soci de govern, David González (PSC), ha comparegut aquest dimecres, 12 de juny, al migdia, per explicar el punt en quès es troben les negociacions per formar un govern «ampli i municipalista per Salou». Segons Granados, les negociacions amb el PSC no s'han trencat «perquè mai no s'ha donat peu a cap negociació».

Granados carrega contra el líder socialista, David González

«David González ens va reconèixer estar parlant amb la resta de partits perdedors per intentar un acord i es va aixecar de la taula», ha explicat Granados, «després que li oferíssim reeditar l'actual pacte». L'alcalde en funcions de Salou ha titllat de «fracassat» l'intent d'acord de totes les formacions contra Sumem per Salou i ha dit que «dissabte em presentaré com a candidat i seré escollit com a cap de la llista més votada».

Granados ha anat més enllà en la seva crítica sobre el candidat socialista, David González. «Tenim manca de confiança amb ell, que no amb el PSC, i perquè torni a haver-hi possibilitats d'acord, caldrà que es torni a guanyar aquesta confiança», ha dit Granados, qua també ha afirmat que «David González ha actuat amb una actitud deslleial amb ell mateix, perquè encara forma part d'aquest govern i li havíem ofert de reeditar-lo».

Granados avança en les negociacions amb ERC

En paral·lel a les tibantors de Sumem per Salou i el PSC, Granados negocia amb ERC. «Les converses van bé, però aquesta setmana no tenim prevista cap altra reunió», ha dit l'alcalde de Salou i candidat a la reelecció. D'aquesta manera, doncs, espera ser alcalde dissabte com a cap de la llista més votada, i acabar incorporant els republicans, si s'acaba tancant un acord, en les properes setmanes.

Granados ha insistit que «no tanquem la porta a ningú i seguirem negociant a partir del dia 15». Ha explicat que també ha dialogat amb l'únic regidor del PP, i respecte a Ciutadans ha dit que «no excloem el partit, però sí les persones que el lideren per la seva campanya electoral destructiva». Caldrà estar atents, doncs, als moviments dels propers dies a Salou.

També et pot interessar


Comentaris