cotxe pintat regidora

Pintades i amenaces al cotxe i la casa d'una regidora del PSC de Mont-roig del Camp

Els socialistes del municipi del Baix Camp han denunciat els fets | També han aparegut amenaces en diverses instal·lacions municipals

El PSC de Mont-roig del Camp ha denunciat les pintades i amenaces al cotxe i la casa particular d'una regidora socialista del municipi. A més, també hi ha hagut missatges amenaçadors en diverses instal·lacions municipals i mobiliari públic assenyalant el govern municipal. 

Vandalisme contra el PSC de Mont-roig del Camp

El PSC ha guanyat les darreres eleccions municipals a Mont-roig del Camp amb el 34% dels vots i sortint escollit Fran Morancho com alcalde del municipi. Davant d'aquests darrers fets,  els socialistes condemnen de forma rotunda les pintades que han aparegut al municipi i, per primera vegada, han afectat la casa particular i el cotxe d'una regidora del PSC de l'Ajuntament. 

S'han escrit missatges com «traïdors», «fora del poble», o «l'enemic el tenim a l'Ajuntament», on sortien les imatges dels set regidors del PSC, en algunes instal·lacions municipals i mobiliari públic de Mont-roig del Camp.

Fran Morancho, davant d'aquests fets greus,  ha condemnat «aquesta nova manifestació de vandalisme sectari que ja amenaça les persones a casa seva. Tots els i les demòcrates hem de mostrar el nostre rebuig a fets tan lamentables, sense ambigüitats. En cas contrari ningú pot saber quin serà el proper objectiu dels feixistes violents».

L’alcalde ha manifestat tot l’escalf «de la bona gent del municipi a la regidora que ha estat assenyalada pels vàndals. Mont-roig és i serà un poble sinònim de llibertat, amb pau i tolerància. Els violents mai aconseguiran trencar la nostra convivència. Confio que tots els grups municipals condemnin aquestes accions del tot reprovables».

cotxe pintat regidora
El PSC condemna de forma rotunda les pintades amenaçants que han aparegut a Mont-roig del Camp | Cedida

Denunciaran els fets

El partit municipal denunciarà tots els atacs i amenaces de què siguin objecte els regidors i regidores socialistes que estan als ajuntaments i les institucions perquè representen una part molt important del poble de Catalunya que no serà silenciada pels violents i intolerants.

Així mateix, el PSC fa una crida a la serenitat i a no justificar, ni per acció ni per omissió, la violència descontrolada  que aquestes darreres nits ha sacsejat nombroses ciutats del país. El diàleg polític des de la llei, la pau a l'espai públic i la preservació de la convivència són i seran la carta de presentació dels i les socialistes de Catalunya. 

Condemna de tots els grups municipals a l'Ajuntament

Des del consistori de Mont-roig del Camp s'han condemnat «enèrgicament» les pintades aparegudes.  Tots els grups municipals han subscrit la declaració de condemna per aquests fets a la vegada que l'ajuntament ha denunciat els fets a la Policia Local. Des de l'ajuntament, s'ha recordat també «que seguirà vetllant per la neutralitat institucional i la convivència i el pluralisme en l'espai públic del municipi»